Šīm zodiaka zīmēm gada beigas būs visnotaļ neveiksmīgas. Pārbaudi, vai esi šajā sarakstā!

Vēzis

2022. gads Vēžiem ir bijis ārkārtīgi sprādzienbīstams laiks. Pēdējā laikā vēl vairāk sakrājušās dažādas emocijas, kas nav tās labākās padomdevējas. Neveiksmes ir jūtamas gaisā, un turklāt emocionāla pieeja daudzām lietām var radīt nelabvēlīgas sekas.

Nākamās nedēļas jāpavada, lai nedaudz nomierinātos un atvēsinātos, bet svarīgu lēmumu pieņemšanu jāatstāj uz jaunā gada pirmajiem mēnešiem. Iespējams, šī emociju nomierināšana 2023. gadā radīs kaut ko neparastu.

 

Skorpions

Skorpioni var sagaidīt, ka kaut kas noies ne tā kā vajag. Tomēr līdz tam cilvēki, kas dzimuši zem Skorpiona zīmes, var izjust pastiprinātu vilšanos. Gada nogale viņiem solās būt nelaimīga, kuras dēļ viņi jutīsies neērti, un pieaugošās emocijas situāciju tikai pasliktinās.

Lasi vēl: Lūk, ko es daru ar siļķi pēc tās iegādes. Izdodas gards kārums zviedru gaumē!

Labāk dziļi ieelpot un gaidīt nākamo reizi, ievērojot mazākās pretestības līniju. Lai izvairītos no jauniem pārbaudījumiem, šoreiz jāļauj Skorpioniem darīt tikai to, kas nepieciešams. Bet, lai iegūtu jaunas paziņas, jums ir jāpieiet viņiem no lielāka attāluma.

 

Atcerieties, ka tas ir tikai horoskops un to nevajadzētu uztvert tik nopietni. Viss ir atkarīgs tikai no jums pašiem!

 

COMMENTS

  • <cite class="fn">Log in</cite>

    Cool. I spent a long time looking for relevant content and found that your article gave me new ideas, which is very helpful for my research. I think my thesis can be completed more smoothly. Thank you.

Leave a Comment