Rīgā kāds iedzīvotājs pēc mazgāšanās savā dzīvoklī, pēkšņi saļimt un ārsti sniedz skumju diagnozi

Pirms kāda laika Latvijas iedzīvotājus pārsteidza kāda situācija. Kāda Rīgas iedzīvotāja pēc dušas apmeklējuma pēkšņi saļimt un dodas pie ārstiem. Un kā izrādās..

Rīdziniece Tatjana jau mēnesi rūpējas par savu meitu Anastasiju. Anastasija nupat no slimnīcas atgriezusies savā dzīvoklī Bolderājā un atlabst pēc operācijas.

Sākumā šķita, ka meita ir inficēta tikai ar parastu vīrusu. Tomēr vēlāk atklājās, ka virknē veselības problēmu vainojamas nāvējošās baktērijas legionellas.

Viņai kļuva arvien grūtāk elpot; viņa tik tikko spēja noiet dažus soļus, pirms viņai pietrūka elpas. Bija ātra sirdsdarbība un stipras sāpes. Daktere man piezvanīja un teica, ka bērna asinīs atraduši legionellu un nepieciešama steidzama operācija, citādi… viņa neizdzīvos.

Ģimene bija pārliecināta, ka jaunā sieviete baktērijas, visticamāk, ieelpojusi, mazgājoties savā dzīvoklī. Mediķi nekavējoties nosūtīja informāciju Slimību profilakses un kontroles centram (SPC), kura darbinieki ieradušies pārbaudīt ūdeni.

Tatjana stāsta, ka SPKC darbinieki virtuvē un vannas istabā veica karstā un aukstā ūdens analīzes un atrada nāvējošās baktērijas pazīmes. Pārbaudē arī secināts, ka ūdens temperatūra sasniedz tikai 45,47 grādus nepieciešamo 60,65 grādu vietā, radot nāvējošajām baktērijām piemērotu vidi.

Lasi vēl: Šīm zodiaka zīmēm gada beigas būs visnotaļ neveiksmīgas. Pārbaudi, vai esi šajā sarakstā!

Namu pārvaldnieks Rīgā noliedz, ka būtu noplūdusi informācija par legionelozi Dolomīta ielā. Jau vairāk nekā nedēļu kopš SPKC vēstules saņemšanas tiek izstrādāts turpmākais rīcības plāns.

 

 

Leave a Comment