Šīm zodiaka zīmēm 2023. gads būs notikumiem ļoti bagāts un izvērtīsies par atmiņā paliekošu gadu

Strēlnieks

Tava valdošā planēta tavā ceļā metīs vairākus šķēršļus, taču tu tos pārvarēsi, jo jaunajā gadā tev būs enerģija un spēks vēl nebijušos augstumos. Līdz ar to ceļš – lai arī grūts – tiks pārvarēts, bet uzkrātā pieredze ļaus otro gada nogali pavadīt jaukā atmosfērā.

Ja gada sākumā tavu ierasto optimismu norūdīs viss apkārtējais un dažādi nepatīkamie apstākļi, tad, sākot ar gada otro pusi, tu būsi neapturams! Tāpat kā neapturams spēks, tas virzīsies cauri visam, kas stāv jūsu ceļā. Nav šaubu, ka šis gads jums būs ļoti veiksmīgs.

Jūs gaida lielisks gads, pilns ar atbalstu no jums tuvajiem. Caur emocijām varēsi atklāt jaunu spēku sevī. Jūs varēsiet daudz uzzināt par sevi un atklāt savas dzīves daļas, par kurām nekad nezināt līdz šim.

Lasi vēl: Šīs ir tās 4 frāzes ar kurām tu vienā acumirklī vari nokaitināt vīrieti; par #nr4 viņš tev nekad vispār nepiedos!

Iespējas, kas jums rodas, var būt kaut kas, ko jūs nekad negaidījāt, vai sajūta, par kuru jūs nezināt. Lai visi jūsu sapņi un vēlmes piepildās šajā brīnišķīgajā gadā!

 

Leave a Comment