Šim politiķim Covid-19 atstājis pamatīgas sekas veselībā: ”Viņš vēl joprojām atrodas pie sistēmām”

Medikamenta lietošanas instrukcijā lasāms brīdinājums par nopietnām preparāta lietošanas blaknēm. Šo preparātu aicina izvairīties lietot tiem, kuriem ir nieru vai aknu problēmas, piemēram, aknu ciroze vai hroniska nieru mazspēja; augsts asinsspiediens un sirdsslimības; ja ģimenes anamnēzē ir diabēts; sirgstošiem ar osteoporozi, glaukomu, zarnu slimību vai kuņģa čūlu, epilepsiju, migrēnu, nepietiekamu vairogdziedzera aktivitāti, parazītisku infekciju, tuberkulozi, septicēmiju vai sēnīšu infekciju acī, malāriju ar smadzeņu komplikācijām, herpi, astmu utt.

Lietošanas pamācībā teikts, ka ārstēšana ar lielām šā medikamenta devām “var mazināt organisma spēju cīnīties ar infekciju. Dažkārt tās var izraisīt infekcijas, kas rodas no mikroorganismiem, kas reti izraisa infekciju normālos apstākļos (ko dēvē par oportūnistiskām infekcijām).”

“Ir svarīgi ārstēšanas laikā izvairīties no saskares ar ikvienu, kurš slimo ar vējbakām, masalām vai jostas rozi. Ja jums šķiet, ka jums varētu būt bijusi saskare ar kādu, kam ir šādas pazīmes, jums nekavējoties jāinformē ārsts. Jums arī jāinformē ārsts, vai jums ir bijušas infekcijas slimības, piemēram, masalas vai vējbakas, un vai jums ir veikta vakcinācija.” Tāpat norādīts uz citām blaknēm.

Lasi vēl: Mūziķe stāsta par savu atkarību no pornofilmām: ”Mani tas uzbudina un priecē”

Kā skaidroja tuvinieki, šobrīd tiek gaidīts Olaines slimnīcas ārstu konsīlija lēmums par ārstu konsīlija secinājumiem, kas iepriekš tika izdarīti ārpus Cietumu slimnīcas. Šajā konsīlijā piedalījās neirologs, neiroķirurgs, terapeiti un citi speciālisti. Cietumu slimnīcas ārstu konsīlija lēmums nepieciešams, lai A. Lemberga aizstāvība varētu lemt par tālākiem soļiem saistībā ar piemērotā drošības līdzekļa, apcietinājuma, nomaiņu, raksta nra.lv

COMMENTS

Leave a Comment