“Šīm ēteriskajām būtnēm piemīt neparastas spējas veidot mūsu garīgās saites!”; Izvēlieties vienu no trim eņģeļiem un saņemiet spēcīgu dievišķo vēsti

Garīguma dziļumos ir valstība, kurā dzīvo eņģeļi, kas ir gatavi pieskarties mūsu dzīvei ar savu debesu klātbūtni.

Šīm ēteriskajām būtnēm piemīt neparastas spējas veidot mūsu garīgās saites, sniedzot mums nenovērtējamas dāvanas – mieru, rāmumu un harmoniju.

Nenoteiktības vai izmisuma laikos caur dziļu saikni ar šīm debesu būtnēm mēs rodam mierinājumu, vadību un iedvesmu, lai aptvertu savu patieso būtību, piedotu savus trūkumus un vajadzības gadījumā veicinātu izlīgumu.

Izvēlieties savu eņģeli, uzmanīgi klausieties un ļaujiet tā vēstījumam atbalsoties jūsu būtības dziļumos. 

1. Uzticības eņģelis

Brīžos, kad negatīvas domas draud mūs sagrābt, kļūst nepieciešams nojaukt pašpārliecinātības un cinisma saites. Tā vietā, lai vienkārši maskētu savas sāpes, mums ir jāmeklē mierinājums nomierinošā uzticības apskāvienā — uzticēšanās pašai dzīvei un, pats galvenais, uzticēšanās sev.

Uzticēšanās dod mums drosmi iet nezināmus ceļus, dodoties ceļojumos, no kuriem citādi kautrētos.

Ja nav uzticības, mēs pastāvīgi meklējam drošākās un vismazāk prasīgākās iespējas, ko vada bailes tikt ievainots un kļūdīties. Tomēr tieši šajos grūtajos brīžos mums ir jānododas uzticības eņģelim.

Lasi vēl: Karmas tranzīts: tuvākajās dienās 3 zodiaka zīmes gaida nežēlīgs Pilnmēness trieciens

Šai debesu būtnei, kas aicina mūs ar atplestām rokām, ir spēks atraisīt mūsos snaudošo potenciālu.

Ļaujiet uzticības eņģelim ieaudzināt jūsu sirdī un prātā nesatricināmu ticību iedzimtajai dzīves labestībai. Izmantojiet neierobežotās iespējas, ko piedāvā uzticība, virzot jūs uz nākotni, kas piepildīta ar cerībām un piepildījumu.

Jo ticībā dievišķajam spēkam, ko raksturo bezgalīga mīlestība un labestība, mēs varam patiesi atklāt savu mērķi un rast mierinājumu apziņā, ka ik uz soļa tiekam vadīti un aizsargāti.

Turpini lasīt, kāda ir pārējo eņģeļu vēsts, nākošajā lapā

Leave a Comment