Šīm 3 zodiaka zīmēm šī būs pati labākā nedēļa kāda jebkad ir bijusi! Šis ir jūsu mirklis!

Ir pienācis laiks sanākt kopā, jo mēness oficiāli ieiet Jaunavā! Un tas nav pārsteidzoši, ka šīm zodiaka zīmēm labākā nedēļa būs no 22. līdz 28. augustam, un tas viss tāpēc, ka tās izrādījās zemes zīmes.

Vērsis

Tu esi atgriezies savā elementā un nekad neesi juties labāk. Kad mēness fāze pāriet jūsu Jaunavas zīmē un ienes enerģiju un vitalitāti jūsu  mīlestības, kaislības, baudas un pašizpausmes enerģijā, jūs ne tikai labi jūtaties, bet arī ļaujaties radošajam procesam.

Tu pamato savas idejas un atrodi praktiskus risinājumus pēdējā laikā notikušajām pārmaiņām. Vai esi gatavs sekot savām sirdslietām vai stiprināt savas radošās prasmes?

Lasi vēl: Šis horoskops atklās tev skarbo patiesību par sevi. Iztiksim bez mīļiem vārdiem un uzreiz ķersimies pie lietas!

Jaunava

Jūs esat pasākuma varonis. Tagad, kad saule mirdz Jaunavas zīmē, jums ir aizraušanās, entuziasms un pārliecība virzīties uz priekšu (un šajā procesā justies ļoti produktīvi).

22. augustā Merkurs – tavs debesu valdnieks – harmonizējas ar transformējošo Plutonu, kas dos tev iespēju izpildīt vēlēšanos, kāda tev varētu būt. Šī ir jūsu nedēļa, noteikti izmantojiet to!

Lasi vēl: Policija lūdz Rīgas iedzīvotājus bez īpašas vajadzības nedoties uz šo vietu! Uzklausiet!

Mežāzis

Tikai uz priekšu un uz augšu no šejienes. Saule tagad mirdz Jaunavas zīmē un ienes maģiju jūsu plašajā devītajā gudrības, pasaulīgo meklējumu un personīgās filozofijas namā.

Tas ienesīs skaidrību jūsu personīgajā un profesionālajā dzīvē, bet arī pavērs ceļu aizraujošam pagriezienam jūsu garīgajā ceļojumā. Kas ir nākamais jūsu vēlmju sarakstā? Vai esat sācis plānot uz priekšu?

Leave a Comment