Sievietes, kurām doti šie vārdi, bieži saskarās ar grūtu likteni un šķēršļiem, kuru pārvarēšana prasa daudz spēka (papildināta)

 

 

Sofija

Sofija ir apbrīnojama sieviete, māte, sieva un saimniece. Bet, diemžēl, viņa reti atrod prieku dzīvē. Šis vārds likteni padara sarežģītu viņai. Un tas notiek tāpēc, ka Sofija ir pārāk prasīga – gan pret sevi, gan pret apkārtējiem. Īpaši tuvajiem.

Viens no iemesliem šādai attieksmei ir tas, ka viņa ir perfekcioniste. Viņai grib. lai viss būtu ideāli un tā kā viņa iedomājusies. Viņa dzen sevi uz priekšu sevi kā karavīrs. Bet viņai ir tie paši kritēriji attiecībā uz citiem cilvēkiem. Un cilvēki nevēlas izpildīt Sofijas prasības. Tāpēc viņai ir grūti veidot harmoniskas attiecības ar cilvēkiem sev apkārt. Viņa bieži tiek aizskarta un attiecībās veidojas konflikti tieši šādas situācijas dēļ.

CSDD pārstāvji atgādina, ka šie transportlīdzekļi no 1.aprīļa nedrīkst pārvietoties pa Latvijas ceļiem!

 

Tamāra

Tamāras, kurām piešķirts karaliskais vārds, klātesošajā majestātiskumā atspoguļo arī savu būtību. Kā vārda nesējas, uz viņu pleciem gulstas smaga atbildības nasta, jo viņa uzņemas likteņu gurdumu un smagumu gan sev, gan mīļajiem cilvēkiem.

Šis smagais pienākums var izrādīties apgrūtinošs jebkurai sievietei, tomēr īpaši izteikti tas ir Tamāras gadījumā.

Tamāras liktenis slēpjas viņas nemitīgajā nepiemērotu mīļāko cilvēku izvēlē. Viņai bieži jādzīvo bez laimes un ar apgrūtinājuma sajūtu, kad runa ir par sirds lietām. Vīrieši, kuri krusto Tamāras ceļu, bieži vien nav piemēroti, un viņa piedzīvo lielas ciešanas un sāpes. Meklējot partneri, kurš būtu piemērots Tamārai, nepieciešama uzmanība un piesardzība.

 

Svarīgi gan vēlreiz uzsvērt, ka sievietes vārs ir tikai viens no personības veidotājiem. Galvenais faktors arvien paliek pieredze, ikdienas notikumi un paša cilvēka raksturs.

 

Leave a Comment