Sievietes izmantojot bērna palīdzību pastrādā noziegumu un pamet notikuma vietu

Tika saņemta informācija, ka 3. oktobrī īsi pirms pulksten 13.00 Cēsīs kādā privātmājas pagalmā bija ieradušās piecas sievietes ar mazgadīgu bērnu. Kamēr tika novērsta mājas iedzīvotāju uzmanība, sievietes, atrodoties mājā, nozaga 350 eiro.

Valsts Pol***jas Vidzemes reģiona pārvaldes Cēsu iecirknī tika saņemta informācija par to, ka pirmdien, 3. oktobrī, ap pulksten 12.50 kādas privātmājas pagalmā Cēsīs ieradušās piecas sievietes ar vienu mazgadīgu bērnu.

Kā ziņo tad, divas no sievietēm kopā ar bērnu iegājušas mājā un lūgušas uzpildīt ūdens pudeli, jo bērns esot izslāpis. Kamēr mājas īpašniece izpalīdzēja ar ūdens uzpildīšanu, abas sievietes novērušas tai uzmanību un pa to laiku mājā ienāca trešā sieviete, kura slepus izstaigājusi māju.

Ārpusē palikušās divas sievietes runājušas ar ārā esošo mājas iemītnieku novēršot uzmanību. Pēc visu sieviešu aiziešanas mājas saimniece konstatēja, ka viņai ir nozagta nauda – 350 eiro.

Lasi vēl: Tas nebija insults: noskaidrots īstais Borisa Moisejeva Nā*es iemesls

Informācija liecina, ka šīs sievietes pārvietojušās ar pelēkas krāsas transportlīdzekli, iespējams, ar “VW Caddy” markas automašīnu, taču automašīnas marka nav precīzi zināma un var būt arī pavisam cita auto marka.

Leave a Comment