Sieviete, kurai ir 41. grūtniecības nedēļa, nolēma pirmo reizi vērsties pie ginekologa. Ārsti pēc ultraskaņas atklāja kaut ko briesmīgu

Tika nolemts veikt ķeizargriezienu, taču tas bija arī bīstami, jo, ja placenta tiktu izņemta, tas var izraisīt ievērojamu asins zudumu. Divu stundu laikā vērojām brīnumainu notikumu, kad beidzās sarežģīta operācija.

Viņi bija pārsteigti, redzot, ka meitene, kas sver ne vairāk kā 4 kilogramus, ir ne tikai dzīva, bet arī visādā ziņā perfekta! Šīs dzemdības ir bezprecedenta un ir pretrunā visam, kas iepriekš bija zināms par šādām grūtniecībām.

Pirms operācijas ārsts viņai deva iespēju gūt panākumus, taču izredzes bija tikai 1 pret 625 miljoniem. Māte bija no sirds laimīga, ka nolēma nedzemdēt mājās, bet ierasties pie ārstiem.

Lasi vēl: No neliela ciemata uz dzemdību nodaļu tika atvesta 17 gadus veca meitene. Pēc neilga brīža viss slimnīcas personāls skrēja pie viņas

Mamma ļoti lepojas ar savu meitu, tāpēc nolēma viņu nosaukt par Veroniku, kas nozīmē “nest uzvaru”. Sarunā ar presi viņa solīja, ka gadījumā, ja atkal paliks stāvoklī, meklēs profesionāļu palīdzību, lai izvairītos no vēl vienas traģēdijas.

Leave a Comment