Psihologi ir pierādījuši, ka visi vīrieši iemīlas tikai tajā sievietē, kurai piemīt šī noteiktā īpašība

Kādai sievietei vīrietis dod priekšroku? Šis jautājums jau sen ir mocījis daudzas dāmas.

Vai dodat priekšroku tām, kuras vienmēr ir tērpušās augstpapēžu kurpēs un grimā, vai tām, kuras ir dabiskākas?

Vai varbūt stiprā dzimuma pārstāvjiem patīk trauslas un jūtīgas radības, kurām nepieciešama aizsardzība? Tās visas ir ārējās pazīmes.

Bet vīriešus piesaista tās, kuriem piemīt šīs īpašības. Svarīgas nav virspusējas lietas, piemēram, dizaineru apģērbi, lielas krūtis, garas kājas vai perfekti nagi.

Uzmanīgā auss nedzird pat čukstus… Klausieties uzmanīgi! Pētnieki ir atklājuši, ka vīrieši iemīlas laimē… Vai ir pārsteidzoši ko tādu dzirdēt?   Vai tiešām tas ir kāds brīnums, ka cilvēkus piesaista tie, kas ir laimīgi?

Kad cilvēki izstaro pozitīvas emocijas, tas liek visiem apkārtējiem saprast, ka šis cilvēks visus iepriecinās un dalīsies savā laimē. Piekritu, ka mēs visi pēc savas būtības esam mazliet savtīgi.

Izvēloties partneri, mēs pirmām kārtām domājam par savu laimi. Kad mēs redzam kādu, kurš ir laimīgs, mēs, protams, pieņemam, ka mēs būtu laimīgi ar šo cilvēku kā savu partneri.

Bet tas, ko cilvēks uzskata par laimi, dažādiem cilvēkiem var atšķirties… Tomēr teju visiem vīriešiem ir sievietēs būtiskas šīs īpašības: 

1. Neuzkrauj smagumu un nomācošas emocijas

Kad es redzu laimīgus cilvēkus, es jūtos viegli. Viņš skumst tikai par tiem, kas to ir pelnījuši, un žēl tikai tos, kuriem pasaule/valdība/ļauni cilvēki ir nodarījuši pāri. Viņš ir labā spēks neatkarīgi no tā, kur viņš dodas. Viņš ir laimīgs tikai tāpēc, ka dzīvo šajā pasaulē un redz šo pasauli mums apkārt.

 

2. Daudz smaida

Psihologi veica interesantu eksperimentu, kurā atklāja, ka smaidīšana var pozitīvi ietekmēt jūsu garastāvokli. Respondentiem tika rādītas cilvēku fotogrāfijas ar dažādām izteiksmēm, sākot no smaidoša līdz ļoti nopietnam.

Pēc tam dalībniekiem tika lūgts izteikt, kuri cilvēki viņiem patika vairāk. Nav pārsteidzoši, ka smaidoši cilvēki bija pievilcīgāki. Lai arī “nopietnās” meitenes bija “skaistākas”,  tomēr uzvarēju smaidošās…

 

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk un uzzinātu pārējās īpašības 

Leave a Comment