Sieva atklāja, ka vīram ir mīļākā. Lai padarītu viņa dzimšanas dienu neaizmirstamu, viņa izplānoja pārsteigumu no kura Jums mute paliks vaļā..

Pēdējais sašutums man bija brīdis, kad viņš devās uz veikalu pēc piena plkst. 21:30, bet atgriezās mājās tikai plkst. 01:00 no rīta. Šobrīd, pamatojoties uz manu pieredzi šādās situācijās, es apzinos, ka man, visticamāk, būs nepieciešams privātdetektīvs. Viņi ir speciālisti šajā jomā un zina, kā rīkoties, ja rodas šaubas un jāizskaidro attiecību noslēpums.

 

Es neko neteicu, bet vienkārši gaidīju viņa dzimšanas dienu, kas bija pēc pāris mēnešiem. Jūs, protams, varat jautāt, kāpēc man bija jāgaida tik ilgi, ja es jau zināju par viņa nodevību, un kāpēc es izvēlējos darīt to viņa dzimšanas dienā? Es tā rīkojos, jo man bija nepieciešams savākt vairāk pierādījumu un atrast jaunu dzīvesvietu. Kad es jautāju viņam, kā viņš plāno svinēt dzimšanas dienu, viņš teica, ka nevēlas aicināt ciemiņus un plāno pavadīt dienu ar kolēģiem darbā…

Tad es atradu šampanieša pudeli un divas glāzes skapī. Tajā brīdī manā galvā iešāvās doma… Tāpēc es izdarīju to, ko jebkura saprātīga sieviete manā vietā būtu izdarījusi. Es aizgāju no mājas, lai pabūtu pie draugiem, bet vīram teicu, ka braukšu uz pilsētu darba lietās.. Pēc tam es ielūdzu viņa vecākus, māsu un daudzus draugus uz viņa dzimšanas dienu. Es tiem paziņoju, ka vēlos viņam sagādāt milzīgu pārsteigumu dzimšanas dienā un ka mums visiem ir jāienāk viņa dzīvoklī ar lielu troksni un kūku rokās. Šķiet jautri, vai ne?

 

 

 

Mēs visi pulcējāmies pie mājas ap plkst. 8:30 no rīta. Kopā iegājām liftā, kur mūs bija 8 cilvēki. Viņas mamma rokās turēja kūku, un es pastāvīgi atgādināju visiem būt klusiem. Pēc tam es atvēru dzīvokli ar savām atslēgām. Katram bija plaukšķene rokās, un viņas mamma ar platu smaidu sejā nesa kūku ar iededzinātām svecītēm. Bet brīdī, kad es atvēru durvis, visi bija šokēti.

Lasi arī: Kas jūs vienmēr padara vecāku. Top 5 lietas, kas pārvērš jūs par tantiņu

Mana vīra reakcija bija pilnīgi pārsteigta. Viņš gulēja gultā, savijies kopā ar savu mīļoto, un skatījās uz mums visiem ar plaši atvērtām acīm. Viņa mamma izmeta torti no rokām, bet viņa tēvs un māsa sāka bļaut. Es pati biju šokēta, un viņa draugi arī sāka uz viņu bļaut. Mans (tagad bijušais) vīrs raudāja un sūdzējās, sakot: “Ko es esmu izdarījis?” Bet viņa mīļotā, cenšoties uzvilkt biksītes, steidzās aizbēgt.

 

Leave a Comment