Šī ziņa pāršalca visus soctīklus: Uz slimnīcu aizveda dzīvu. Kļuva zināms 20 gadus vecās balerīnas nāves iemesls

Pirms mediķu ierašanās ģimenei neizdevās panākt, ka meitene atgūst samaņu, tomēr viņas sirds tobrīd arvien vēl pukstēja, un tāpēc jaunā baleta zvaigzne tika nogādāta slimnīcā. Pēc kāda laika ārsti konstatēja klīnisko nāvi.

“Ārstiem izdevās panākt, ka viņa atgūst samaņu, tika atjaunots sirds ritms. Bet bija atkārtota sirds apstāšanās… Vairāk neko vairs nevarēja darīt”, – paziņoja Oksana Igorevna.

В больницу отвезли живой: стала известна причина смерти 20-летней балерины

Tāpat viņa palūdz žurnālistiem rakstīt par viņas meitas dzīvi un nāves iemeslu tikai taisnību, neizplatot nekāda veida tenkas. “Mana meita bija brīnišķīgs bērns. Ko te vēl lai saka, kā var palīdzēt…” – piebilda balerīnas mamma.

Detaļas papildināja Aļesjas draugs Aleksandrs, kurš medijiem paziņoja, ka traģēdija notika aptuveni četros no rīta: “Mums visiem tas bija kaut kas pilnīgi negaidīts. Mēs uzreiz aizbraucām pie viņas uz mājām. Aļesja ik dienas trenējās. Viņas veselības stāvoklis tika regulāri pārbaudīts, nav iespējams atrasties lielajā sportā, ja tev ir kāda kaite. Tāpēc mēs visi atrodamies šokā un gaidām sekcijas rezultātus.”

В больницу отвезли живой: стала известна причина смерти 20-летней балерины

Viņš arī apstiprināja Oksanas Igorevnas vārdus, ka balerīna nenomira uzreiz. Jaunais cilvēks pastāstīja, ka ārsti konstatējuši nāvi tikai 2 stundas pēc incidenta, tas ir – plkst. 6 no rīta.

Lasi vēl: Kas patiesībā notika ar Ausmu Kantāni? Skarbā patiesība. Asaras birst pašas..

Atgādināsim, ka jaunās mākslinieces māte ļoti ticēja savas meitas talantam. Meitas karjeras dēļ viņa atstāja vīru un jaunāko dēlu dzimtajā Toljati pilsētā. Un, lai varētu regulāri atbalstīt un it visā palīdzēt meitai, Oksana kopā ar viņi pārcēlās uz Maskavu.

Savos 20 gados māksliniece bija pilna spēku, un viņai bija lieli nākotnes plāni. Viņa nodarbojās ar baletu kopš 7 gadu vecuma. 2021. gadā viņa ar izcilību absolvēja Maskavas Mākslas skolu Maskavas Valsts akadēmiskā teātra “Gžeļ” paspārnē un ieņēma vietu Klasiskā baleta teātra trupā. Atdevusi divas trešdaļas savas dzīves dejošanai, Lazareva spēja uzvarēt vairāk nekā 30 konkursos un divas reizes saņēma Lielā teātra primabalerīnas Svetlanas Zaharovas balvu.

No Aļesjas Lazarevas radiniekiem arī kļuva zināms, ka atvadīšanās no balerīnas notiks divās pilsētās: 31. maijā Maskavā un 1. jūnijā Toljati.

COMMENTS

Leave a Comment