«Ārsti nedeva nekādas cerības.» Atklāj sīkākas detaļas par Ivo Goldmaņa nāvi

Pirms trijiem gadiem viņš zaudēja darbu televīzijā, pēc tam – visu, kas viņam bija svarīgs un dārgs. Kad šķita – ļaunākais jau ir aiz muguras un dzīve atgriezusies normālās sliedēs, Ivo smagi saslima.

Par to, ka Ivo Goldmanis pāragri devies mūžībā, pagājušajā nedēļas noaglē paziņoja viņa bijušais kolēģis un draugs žurnālists Edgars Barbaks. «Mūsu lielo draudzību tā īsti novērtēt nav iespējams.

LNT kopā nostrādājām vairāk nekā desmit gadu. Viņa vadītā Ārzemju ziņu nodaļa bija blakus manai Sporta nodaļai. Tā kā Ivo aizraušanās bija automašīnas, bijām uz viena viļņa,» teic Edgars.

Lasi vēl: Šī ziņa pāršalca visus soctīklus: Uz slimnīcu aizveda dzīvu. Kļuva zināms 20 gadus vecās balerīnas nāves iemesls

Pēc LNT izjukšanas viņi tikušies arvien mazāk – tikai pa retam kādās svinībās. Kad Ivo bija atguvies no presē aprakstītajām atkarības problēmām, bijušie kolēģi sākuši tikties biežāk. «Ivo izdarīja milzu darbu, lai atgrieztos dzīvē, raksta santa.lv.

Ivo atzina, ka bija kļūdījies, un paceltu galvu atgriezās. Ceļš no kalna gan ir daudz vieglāks, bet, lai uzkāptu atpakaļ, katru dienu nepieciešama motivācija,» skaidro Edgars.

«Zinu, ka viņam bija vajadzīgs uzmundrinājums, apziņa, ka viņš nav viens. Mēs, bijušie kolēģi, bijām vienoti, lai palīdzētu viņam rehabilitācijas posmā, kopīgi sedzām visus izdevumus. Tas liecina, ka viņš bija ļoti foršs kolēģis, jo palīdzējām nedomājot.

Turpinājumu lasiet nākošajā lapā

Leave a Comment