Šī recepte mani vienkārši uzrunāja: tikai 10 minūtes un plānas mīklas pica bez majonēzes un skābā krējuma jau ir uz galda (un cepeškrāsns nav nepieciešama)

Šodien vēlos padalīties ar recepti ātrai picai pannā, bez majonēzes, olām un krējuma. Un viss gatavošanas process aizņem ne vairāk kā 10 minūtes. Gatavojam!

Produktu saraksts būs raksta beigās. Bļodā ieber 60 gramus miltu un 1/4 tējkarotes cepamā pulvera. Pievienoju šķipsniņu sāls un 1/4 tējkarotes cukura. Izleju 40 ml ūdens.

Un mīcu mīklu, sanāk diezgan mīksta un elastīga mīkla. Ļaujiet mīklai dažas minūtes atpūsties, kamēr gatavojam pildījumu. Sarkano saldo sīpolu sagriežu pusgredzenos, var ņemt arī parasto balto sīpolu. Marinētu gurķi sagriezu šķēlēs.

Arī vienu tomātu sagriezu šķēlēs. Olīvas sagriezu gredzenos. Cieto sieru sarīvēju uz rupjās rīves. Pildījums ir gatavs. Mīklu izrullēju nedaudz lielāku par pannas diametru manas pannas diametrs ir 24 cm.

Plātsmaizi lieku uz sakarsētas pannas, pannu neeļļoju ar eļļu. Un plātsmaizi apcepu no vienas puses burtiski 2 minūtes, apgriežu un noņemu no uguns.

Uz karstās plātsmaizes uzsmērēju ēdamkaroti tomātu mērces. Un vienmērīgi sadaliet to pa visu virsmu. Pievienoju sasmalcinātu sīpolu un mazsālītu gurķi.

Desa, šodien esmu sagriezusi neapstrādātu kūpinātu desu. Tomāti virsū. Pildījums var būt kāds, kas jums patīk vislabāk, vai kāds, kas jums šobrīd ir ledusskapī.

Virsū lieku olīvas un pārkaisu ar rīvētu sieru. Lieku uz mazas uguns, pārklāju ar vāku un vāru 3-4 minūtes. Šajā laikā sieram vajadzētu izkust un plātsmaizei nepiedegt.

Lasi vēl: Tikai dažas dienas būs veiksmīgas: Mēness kalendārs dārzniekiem septembrim

Gatavo picu pārlieku uz šķīvja un pārkaisu ar svaigiem zaļumiem, man ir estragons un bazilika lapiņas. Atliek tikai to sagriezt un var visus saukt pie galda.

Pica sanāk ļoti garšīga, un pamatne ir ļoti plāna un kraukšķīga. Lai iegūtu detalizētāku sagatavošanos, skatiet manu video:

Mēģiniet gatavot, un es no sirds novēlu jums labu apetīti!

Recepte:

Milti – 60 g
ūdens – 40 ml
Cepamais pulveris – ¼ tējk.
Sāls – šķipsniņa
Cukurs – ¼ tējk.

Pildījums:

Kečups vai tomātu mērce – 1 ēd.k. l.
Desa – 40 gr.
Siers – 60 gr.
Sīpols – 1/2 gab.
Marinēts gurķis – 1 gab.
Tomāts – 1 gab.
Olīvas – 5 gab.
Zaļumi – pēc garšas,

Leave a Comment