Sēru vēsts: vien 26 gadu vecumā no ļoti smagas slimības aizsaulē devās modele un uzņēmēja

Pēc ļoti smagas slimības aizsaulē devusies izcila modele un uzņēmēja. Pēdējie divi mēneši viņai bija ļoti grūti. Kad jau sāka likties, ka slimība atkāpjas, notika traģēdija. 

Katrā reliģijā ir noteiktas tradīcijas un ticējumi, kas jāievēro, pieminot tuviniekus. Mēs jums pastāstīsim par galvenajām pareizticības tradīcijām.

Saskaņā ar pareizticīgo tradīcijām šajā dienā obligāti jāapmeklē baznīca un kaps, kur ir apglabāts mirušais cilvēks. Bieži vien cilvēki brīnās, ko 40 dienu laikā ņemt līdzi uz kapsētu.

Parasti šajā dienā uz kapsētu parasti nes ziedus, sveces un saldumus. Ir pieņemts atstāt saldumus uz kapa, lai tas, kurš tos ēdīs, lūgtos par mirušā dvēseli.

 

Šerika de Armasa ir devusies aizsaulē. Titulētā skaistule pēdējos divus gadus cīnījās ar vēzi.

26 gadus vecajai modes zvaigznei no Urugvajas par viņas nāvi ir paziņojuši tuvinieki. Viņas brālis Maikls de Armass viņu aizkustinoši uzrunāja. “Sāpes ir pagaisušas, atpūties mierā. Es tevi mīlēšu vienmēr!” – viņš rakstīja sociālajos tīklos.

Modelei pirms diviem gadiem tika diagnosticēts dzemdes kakla vēzis. Viņai tika veikta ārstēšana, lai apturētu nāvējošās slimības izplatīšanos, taču onkoloģija izrādījās spēcīgāka. De Armasa nomira 13. oktobrī, taču tikai šodien nāca gaismā šī traģēdija.

 

Lasi vēl: Meitene negaidīti ieradās pie vīra darbā, bet, dzirdot vīra sarunu viņa gandrīz kļuva mēma, kad uzzināja šo

Šerika 2015. gadā uzvarēja skaistumkonkursā “Miss Urugvaja”. Viņas dzimtenē pret viņu izturējās ar patiesu bijību un godu. Pat astoņus gadus pēc konkursa Šerika netika aizmirsta savas dzimtās valsts modeļu pasaulē.

Pašreizējā Mis Urugvaja Karla Romero arī izteica līdzjūtību. “Viņa bija pārāk perfekta šai pasaulei. Viena no skaistākajām sievietēm, ko esmu satikusi savā mūžā,” dalījās Karla.

 

Leave a Comment