Sēru vēsts Latvijā: draugu acu priekšā mirst jauns vīrietis un neviens nespēj palīdzēt

Vakardien, 24.augustā draugu acu priekšā noslīka jauns vīrietis. Šajā traģiskajā momentā neviens vīrietim nespēja palīdzēt un viņš mira.

Līduma karjerā Olaines pagastā noticis baiss negadījums. Manāmi iereibuši trīs vīriešu kompānija uz peldvietu ieradās nedaudz pēc astoņiem vakarā un nolēma doties peldē.

Lasi vēl: Astrologs Pāvels Globa nosauc zodiaka zīmi, zem kuras dzimst pašas nelaimīgākās sievietes; vai tiesa?

Negadījuma aculiecinieki ziņo, ka vīrieši uzvedās skaļi, bet citiem īpaši mieru netraucēja, kad mirkli vēlāk viens no vīriem no laipas ielēca ūdenī un vairs neizpeldēja virs ūdens. Tad gan visi, kas bija apkārt, tika sacelti kājās.

Lasi vēl: Globa nosaucis trīs zodiaka zīmes, kuru dzīves kardināli mainīsies no šodienas, 25. augusta

Vīriešu kompānijā visi bija ļoti stiprā alkohola reibumā. Kājās pat nostāvēt normāli nevarēja neviens. Mēs bijām blakus, tur tāda piepūšamā atrakcija, es biju ar bērniem.

”Ar lielāko meitu, mazāko, mums beidzās laiks, mēs nesām nodot vestes personālam. Un tieši uz to punktu arī atnāca divi vīrieši. Grūti pateikt vecumu, kaut kur vecumā no 26 līdz 36 gadiem.

Galīgi bija noreibuši. Teica, ka laikam draugs esot noslīcis, jo nav uzpeldējis” stāsta negadījuma aculieciniece. Aptuveni pēc stundu ilgiem meklēšanas pasākumiem noslīkušā mirstīgās atliekas uzietas un izceltas krastā.

Lūdzu, sargiet sevi pie ūdens!

Leave a Comment