Sēru vēsts: 80 gadu vecumā ģimenes ielokā aizsaulē devusies talantīga aktrise

80 gadu vecumā ģimenes ielokā klusi un nemanāmi aizsaulē devusies talantīga aktrise. Viņas darbs paliks mūžīgs un nenovērtējams. 

Pētījumu veica Kalifornijas universitātes zinātnieki. Viņi publicēja sava darba rezultātus un paziņoja, ka zina, kur nonāk cilvēka dvēsele pēc viņa nāves.

Pēc zinātnieku domām, dvēselei ir plazmas struktūra, un tāpēc tā nekur nepazūd. Viņi apgalvo, ka dvēsele vienkārši pāriet citā stāvoklī.

Zinātnieki atzīmē, ka tas sastāv no daļiņām, kas mūsu pasaulei ir nestabilas. Pēc viņu domām, pēc cilvēka nāves dvēsele tiek atbrīvota un notiek daļiņu pārnešana no pusveseluma uz veselu jeb nulles vērtību. Pēc tam dvēsele sāk eksistēt mūsu pasaulē.

 

80 gadu vecumā mirusi Lielbritānijā atzīta aktrise Geila Hunnikutta

Viņas laulība ar britu kinozvaigzni Deividu Hemmingsu kļuva par avīžu virsrakstiem. Divas desmitgades vēlāk viņa atgriezās ASV, lai filmētos seriālā “Dalasa”.

31. augustā slimnīcā Londonā mūžībā aizgāja Geila Hunnikutta, amerikāņu aktrise, kura, atbrīvojusies no Teksasas akcenta, trīs desmitgades veidoja karjeru uz britu skatuves un ekrāna, spēlējot krāšņas liktenīgās sievietes un kostīmu drāmu varones, vienlaikus iekļūstot ziņu virsrakstos par savām laulībām ar diviem ļoti atšķirīgiem vīriešiem – spilgto aktieri Deividu Hemingsu un žurnālistu Saimonu Dženkinsu. Viņai bija 80 gadi.

 

Viņas nāvi no neprecizētas slimības apstiprināja viņas bijušais vīrs Dženkinss.

Hunnikutta, augumā nedaudz apaļīga teksasiete no Fortvortas, pirmo reizi iemantoja ievērību, spēlējot pavedinošas sievietes 60. gadu komēdijās “Beverlijas pakalni” un “Ķeriet Smārtu”, kā arī atveidojot ar mafiju saistītu televīzijas zvaigzni 1969. gada filmā “Mārlovs”, kurā filmējās kopā ar Džeimsu Gārneru.

Lasi vēl: “Kā jauns mēness ietekmēs tavu dzīvi?”; Šīs 3 zodiaka zīmes jaunā mēnesī 2023. gada 15. septembrī sagaida kas īpašs

Kad tajā pašā gadā pēc laulībām ar Hemmingssu, britu aktieri, kurš bija pazīstams kā galvenās lomas atveidotājs Mikelandželo Antonionio filmā “Fotopalielinājums”, viņa pārcēlās uz Londonu, viņa meklēja iespējas parādīt sevi kā aktrisi, lai demonstrētu savu aktiermākslas diapazonu, ne tikai seksuālās lomās, ko viņai piedāvāja Holivudā. Tas viņai lieliski izdevās!

Leave a Comment