Sēlijas pagastā auto ieripo ūdenī, diemžēl tajā atradās tēvs un zīdainis; lūk, sīkāka informācija

Sēlijas pagastā auto ieripo ūdenī, diemžēl tajā atradās tēvs un zīdainis; lūk, sīkāka informācija. Glābēji dalās ar situāciju, kura izvērtās ļoti traģiski. 

Šogad meteoroloģiskās vasaras iestāšanās Latvijā bijusi neierasti strauja. Patīkamie un mirdzošie laikapstākļi mudinājuši cilvēkus peldsezonu uzsākt priekšlaicīgi. Tomēr paaugstināta temperatūra rada paaugstinātu dažādu negadījumu iespējamību ūdens vidē.

 

Trešdienas vakarā Sēlijas pagasta Zvejnieku līčos noticis traģisks incidents, kur, noslīkstot, dzīvību traģiski zaudēja tēvs un viņa zīdainis.

Likumsargi šobrīd noskaidro viņu n.ā.v.e.s apstākļus, jo, ierodoties operatīvajiem dienestiem, ģimenes transportlīdzeklis jau bija iegrimis ūdenī, kā rezultātā gāja bojā iekšā iesprostotie.

Gadu vecās meitenītes piederošā piena pudelīte atrodas joprojām šajā ūdens krastā. Dārzniece stāsta, ka neviens cilvēks neuzdrošinās to paņemt vai izmest. Uzskata, ka pudelīte neapzināti kalpo kā simboliska piemiņa ģimenei, kuru trešdien piemeklēja neaptverama traģēdija.

Lasi vēl: Jūlijs: negaidītu pārmaiņu laiks privātajā dzīvē trim zodiaka zīmēm; jums veiksies!

Pēc šī piekrastes reljefa varot spriest, ka 36 gadus vecais vīrietis novietojis savu automašīnu stāvlaukumā, kas atrodas vistuvāk ūdenim, bērns ir bijis iekšā automašīnā.

Tiek uzskatīts, ka automašīna sākusi ripot un bērna tēvs meties iekšā automašīnā paņemt bērnu, tomēr tā pārāk strauji ieripojusi ūdenī un abi palika ieslodzīti automašīnā, kura nogrima zem ūdens.

Visdziļākā līdzjūtība ģimenei!

 

Leave a Comment