”SEB banka” paziņo, ka iespējams viņu klienti drīz saņems ziņas no VID – kas tur būs teikts?

”SEB bankas” pārstāvji paziņojuši, ka iespējams daudz viņu klienti pavisam drīz sāks saņemt paziņojumus no VID. Tomēr, pirms atvērt šīs ziņas būtu ieteicams izlasīt šo. 

SEB banka ir viena no lielākajām bankām Latvijā, kas ietilpst Zviedrijas SEB grupā. Šodien tās galvenie konkurenti Latvijas banku tirgū ir Swedbank, Luminor un banka Citadele.

Pirmo reizi banka dibināta 1993. gada 29. septembrī kā AS Latvijas Universālā banka (“Latvijas Universālā banka”), pēc reorganizācijas apvienojot 21 no Latvijas Bankas neprivatizētās filiāles.

1994. gadā tā tika nodota Latvijas Privatizācijas aģentūrai, bet 1995. gadā reģistrēta kā privāta akciju sabiedrība (puse akciju piederēja privātajam kapitālam, puse – Latvijas valstij), un 1995. gada 12. decembrī mainījās. tās nosaukums ir Latvijas Unibanka.

Lasi vēl: Peldēsies laimē 12 gadus: astrologi nosaukuši neticami laimīgu zodiaka zīmi

1996. gadā Latvijas Unibankas akcijas sāka kotēt Rīgas Fondu biržas oficiālajā sarakstā, un tās iegādājās Eiropas Rekonstrukcijas un attīstības banka un Swedfund International AB.

Tomēr pirms pāris dienām bankas pārstāvji vērsa klientu uzmanību uz to, ka iespējams daudzi drīz sāks saņemt paziņojumus no VID. Uzmanību!

 

Turpinājumu lasiet nākošajā lapā

Leave a Comment