Savulaik tik slavenajam “dziedošajam policistam” Nikolajam Puzikovam draud kriminālvajāšana un brīvības atņemšana

Laikraksts vēsta, ka pie Puzikova vērsies kāds šovbiznesā strādājošs vīrietis/reperis “pašam vien zināmu iemeslu dēļ” radās aizdomas, ka viņu varētu meklēt policija. Tāpēc viņš vērsās pēc palīdzības pie Puzikova. Puzikovs izmantoja pieejamās datubāzes, lai apstiprinātu, ka vīrieti patiešām meklē policija, un viņu par to informēja.

Tas ļāva vīrietim sagatavoties gaidāmajām procesuālajām darbībām un pašam ierasties pie izmeklētāja uz nopratināšanu advokāta pavadībā.

Lasi arī: Vai Covid-19 vakcīnas būs atpakaļ: ”Šo sistēmu iecerēts vēl saglabāt, jo vīruss nekur nav pazudis”

Vīrietis, kuram Puzikovas palīdzējis, savukārt tiek apsūdzēts viltotu Covid-19 sertifikātu tirgošanā. Viņš esot piedāvājis sertifikātus  bez vakcinācijas, ja klients par tiem maksās 750 eiro gabalā. Viņš  paturējis 350 eiro sev, savukārt pārējā nauda nodota citiem biznesā iesaistītajiem cilvēkiem viltotu sertifikātu izgatavošanā. Viens no šiem cilvēkiem bija sertificēta medmāsa.

Tikmēr mūziķis apsūdzības kategoriski neatzīst un savu vainu noliedz. Puzikovam, jautāts, vai IDB pret viņu ir ierosinājusi lietu, atbildēja, ka šādu informāciju izpaust nevar. Vienlaikus viņš arī sacīja, ka nav izdarījis nekādu noziedzīgu nodarījumu.

Leave a Comment