Satraucoša ziņa par ”Mana mīļā aukle” Vikas lomas atveidotāju Anastasiju Zavorotņuku: ”Man asaras birst”

Diemžēl mākslinieces dzīve ir sākusies melnā svītra. Mākslinieces ģimene ar skumjām ir gatava paziņot par jaunumiem kas attiecas uz Anastasijas veselības stāvokli. 

50 gadus vecā Krievijas nopelniem bagātā māksliniece Anastasija Zavorotņuka, kura jau vairāk nekā trīs gadus cīnās ar glioblastomu, ir kļuvusi daļēji paralizēta, jo ārsti viņai izņēmuši daļu smadzeņu.

Zvaigžņu ģimenes kaimiņiene kotedžu ciematā Krekšino pastāstīja, ka redzējusi, kā medmāsa izveda aktrisi uz ratiņiem, acīmredzot, lai nogādātu viņu uz Sli***cu. Ja var ticēt meitenes vārdiem, viņa gandrīz neatpazina Anastasiju, jo viņa ļoti pieņēmusies svarā. “Bet viņas acis bija tieši tādas pašas – viņa izskatījās jēgpilni, bet diemžēl moceklīgi,” piebilda meitene.

Ģimenes paziņa Anatolijs Demidovs savukārt sacīja, ka, ja Anastasija iepriekš sēdējusi ratiņkrēslā, tad tagad viņa atrodas tikai horizontālā stāvoklī.

“Viņa ir daļēji paralizēta ķermeņa labajā pusē, viņa nevar kustēties un pakustināt roku bez ārējas palīdzības”, viņš sacīja, piebilstot, ka aktrisei ir arī problēmas ar redzi un izrunu.

Tāpat dažreiz viņa zaudē koncentrēšanos un izskatās vienaldzīga pret apkārtējo vidi. Demidovs aktrises pieņemšanos svarā skaidroja arī ar zāļu ietekmi, kuras viņai ir obligāti jālieto.

Lasi vēl: Paveiksies vairāk kā citiem: TOP zodiaka zīmes, kuras 2023. gadā peldēsies pārpilnībā un izbaudīs likteņa dāvanas

“Ār*ti teica, ka Sl***ba ir neārstējama. Jautājums ir par iespējamību pagarinātu mūžu,” atzīmēja ģimenes draugs.

 

Leave a Comment