Sargieties: Pāvels Globa nosaucis enerģētiski pašas bīstamākās dienas februārī

Krievu astrologs Pāvels Globa nosaucis pašas bīstamākās dienas 2022. gada februārī. Šajās dienās gan zvaigznes, gan kopējā enerģētika nebūs labvēlīga visām zodiaka zīmēm, tāpēc nepieciešams jau iepriekš ieplānot savus darbus tā, ka svarīgākie darbi neiekrīt kādā no šiem datumiem.

Februārī būs četras bīstamas dienas.

11. februāris

Merkurs šajā dienā būs tandēmā ar Plutonu, abas planētas atradīsies vienā Zemes pusē un tuvu vienai otrai. Šī diena būs ļoti saspringta, dinamiska, nogurdinoša. Kopš paša rīta daudziem viss ies ne tā kā plānots. Šajā dienā nevajag veikt finanšu darījumus, noslēgt līgumus, pieņemt steidzīgus lēmumus. Ja no tā tomēr nevar izvairīties, vadieties tikai pēc loģikas, nevis pēc iekšējās sajūtas.

Lasi vēl: Astrologs Globa sola, ka februārī baltā svītra dzīvē gaidāma 3 zodiaka zīmēm; tas ir neticami

16. februāris

Mars būs duetā ar Veneru un iestāsies Pilnmēness. Šī būs bīstama diena, jo radīs riskus veselībai un privātajām attiecībām. Iespējami strīdi, kas var novest pie šķiršanās. Samazināsies produktivitāte visās lietās, radīsies sajūta, ka nekam nepietiek enerģija.

Globa iesaka šajā dienā nodarboties tikai ar vienkāršām un vieglām lietām, kas neprasa lielu koncentrēšanos un lielu spēku piepūli. Par katru cenu izvairieties no strīdiem.

Nākošās ir pašas bīstamākās dienas – lasi tālāk

COMMENTS

Leave a Comment