Sargeņģelis palīdzēs: Tamāra Globa šoruden nosauca galvenos zodiaka zīmju veiksminiekus

Kā norāda astroloģe Tamāra Globa, šīs zodiaka zīmes šoruden var paļauties uz veiksmi un labklājību. Viņa uzskata, ka šīs zodiaka zīmes pārstāvjiem būs iespēja atrast savu sapņu darbu un paplašināt savu finansiālo redzesloku.

Rudens ir gadalaiks, kas novērots mērenajā joslā, kas nozīmē starpposmu starp vasaru un ziemu. Mūsu planētas ziemeļu puslodē rudens sākas, kad Saule šķērso debess ekvatoru tās redzamās virzības laikā gar ekliptiku rudens saulgriežos, un beidzas, kad Saule ierodas ziemas saulgriežos.

Ievērojama rudens īpašība ir koku lapotnes transformācija, kad lapas maina krāsu, pirms tās beidzot nokrīt no kokiem. Par rudens iestāšanos liecina sākotnējais sals. Rudens izceļas ar mākoņainām debesīm, ilgstošiem nelieli nokrišņiem un miglu.

Šajā sezonā palielinās vēja ātrums un pastiprinās vētras. Tomēr var būt arī skaidra un saulaina laika periodi, gaisa temperatūrai dienā sasniedzot pat 20 grādus pēc Celsija. Šo parādību sauc par pavasari. Astronomiskais rudens sākas rudens ekvinokcijā, kas parasti iekrīt 22. vai 23. septembrī.

 

Lasi vēl: Diemžēl slikta ziņa šoferīšiem: šī iemesla dēļ daudzi izlemj palikt mājās vai doties ar sabiedrisko transportu

Lasi vēl: Logi mūsu pagalmā ir ļoti tīri un tas viss, pateicoties vienam aptiekas līdzeklim. Atklāšu jums savu noslēpumu

Dvīņi

Viņu ceļā palīdzēs sargeņģelis, kas nozīmē, ka grūtību pārvarēšana nebūs tik biedējoša.

Ģimene un tuvākie partneri sniegs atbalstu. Ir tikai svarīgi, lai Dvīņi cenšas būt laipnāki un iecietīgāki. Tas viņiem pavērs iespēju kļūt par izredzētajiem un baudīt patiesu laimi.

 

Nākošās zodiaka zīmes skaties tālāk

Leave a Comment