Sapņi piepildās: 5 zodiaka zīmes, kuras rudens nogalē saņems dāvanas no Visuma

Nedēļas nogale sola jums pozitīvas emocijas un īpašu ”dāvanu”!

Auns

Šīs zodiaka zīmes pārstāvji satiks jaunus draugus un atbalstītājus. Savas spītības dēļ Aunam ir grūti atrast cilvēkus, ar kuriem viņam būtu patīkami un komfortabli komunicēt. Vairumā gadījumu visas pazīšanās beidzas ar konfliktiem, pārpratumiem un cīņu par līderību.

Novembra otrā pusē šīs zodiaka zīmes pārstāvji var atrasties jaunā sabiedrībā, kur satiks cilvēkus, kas viņiem nekļūs par konkurentiem. Iespējams, tie ir cilvēki, kurus Auns jau sen gaidīja savā dzīvē, un kontakts ar viņiem būs daudz ciešāks nekā parasta draudzība.

Lasi vēl: “Naudas magnēti”: 3 zodiaka zīmes tuvākajās dienās maksimāli palielinās savus finanšu resursus

Dvīņi

Šiem ceļošanas un kustības mīļotājiem rudens nogalē tiks dāvināts brauciens uz kādu jaunu vietu vai jau iemīļotu klusu vietiņu. Pēdējā mēnesī Dvīņi bija ļoti noslogoti, tāpēc ir pelnījuši atpūtu labā kompānijā.

Ja šādai “dāvanai” nav laika, zvaigznes iesaka vismaz atslābināties brīvdienu mājā kopā ar tuviniekiem un uzņemt spēkus pirms jaunu virsotņu iekarošanas.

Vēzis

Novembrī Vēzim prieku sagādās nauda, turklāt tas notiks negaidīti. Zvaigznes saka, ka šīs zodiaka zīmes pārstāvji jau ir aizmiruši par finansēm, kas vienā vai otrā veidā ir aizgājušas no budžeta. Tas var būt kāds sens aizdevums draugam vai tā arī nesaņemta atlīdzība par vecu projektu. Pat ja summa būs neliela, tas nemazinās sajūsmu par tās saņemšanu.

Bet nesteidzieties tērēt visu naudu uzreiz. Iespējams, tā nebūt nebūs vienīgā likteņa dāvana, kuru Vēzis saņems par savām pūlēm.

Tomēr nākamajām zodiaka zīmēm klāsies grūtāk – lasi tālāk

COMMENTS

Leave a Comment