Sākusies otrā maija dekāde! Pastāstīsim, ko Augstākie spēki mums sagatavojuši šim periodam

Maijs jau pakāpeniski tuvojas ekvatoram. Bet tas nozīmē, ka tagad ir īstais laiks uzzināt par to, kas mūs gaida no 10. līdz 19. maijam, un kādas vispārējas tendences mēs varēsim novērto mūsu apkārtējā pasaulē.

Gada 14. dekāde, pirmkārt, ir prioritāro dzīves starta pozīciju sasniegšanas periods, kad mēs beidzot varēsim ieraudzīt pirmās izpausmes tiem ieguldījumiem, kas tika veikti agrāk.

Citiem vārdiem sakot, laiks, kas pavadīts veco programmu atkodēšanai un jaunu sintezēšanai, rūpīgai plānošanai, stratēģijas izvēlei un noteiktu stāvokļu veidošanai, sāks materializēties reālajā pasaulē tieši šeit un tagad.

Vienlaikus svarīgi atzīmēt, ka šīs starta pozīcijas tiks skaidri sarindotas un sakārtotas pēc Karmiskā luksofora principa, kur dzīve kādu viegli palaidīs pa priekšu, bet tiem, kas aizkavēsies šī maratona startā, būs diezgan grūti panākt skrējiena līdera grupu.

 

Ko tas nozīmē?

Tikai to, ka 14. dekāde tiem, kuri izvēlējušies nepareizo ceļu un dedzīgi cenšas ar galvu izlauzties cauri sienai, nokļūs īstā strupceļu. Jā, diemžēl, šādi cilvēki palēninās uzņemto ātrumu, zaudēs pagātnē sasniegto superpozīciju un saskarsies ar nesaskaņām gandrīz visās savas dzīves jomās.

Cilvēki vairākkārt ir brīdināti par šo neizbēgamo cenu par kļūdām. Tāpēc ir stingri ieteicams noteikt pareizo vērtību sistēmu, kodējot savu daudzsološo nākotni, un pārvietojoties pa Karmisko koridoru.

 

Lasi vēl: “Noteikti izlasi šo!”; Šis ir vissvarīgākais dzīves padoms jūsu zodiaka zīmei

Vēl viens svarīgs punkts ir pareizi formulēt savus lūgumus un sekot līdzi, kādus pieprasījumus nosūtat Augstākajiem spēkiem.

Piemēram, ja jūs esat noguris no daudziem uzdevumiem savā profesionālajā jomā un piedzīvojat hronisku stresu, bet tajā pašā laikā jūs mīlat savu darba vietu, tad ir principiāli nepareizi teikt tādus vārdus kā „cik nogurusi es esmu no sava darba” vai “es tik ļoti gribu, lai rīt no rīta man nekur nebūtu jāiet!”

Fakts ir tāds, ka šajā gadījumā Visums uzklausīs jūsu lūgumu un drīzumā noņems stresa faktoru no jūsu dzīves, kas izpaudīsies kā atlaišana vai uzņēmuma, kurā strādājat, likvidācija.

Un tā kā šādus negaidītus neapdomīgu lūgumu rezultātus redzēsim visās dzīves jomās – no veselības un finansēm līdz attiecībām ar mīļajiem, ieteicams vismaz turpmākās dienas būt ārkārtīgi uzmanīgiem ar savām vēlmēm.

 

Leave a Comment