Šajā lietotnē satura veidotāji tagad varēs saņemt maksu par savu video skatīšanos; summa būs pieklājīga

Šī populārā vietne ir devusi iespēju saviem lietotājiem sākt pelnīt ar izklaidi, jeb video publicēšanu. Tas ir pavisam jauns veids kā sākt pelnī sev algu. 

Pirms neilga laika mēs rakstījām par TikTok plāniem sākt piedāvāt maksas saturu lietotnē. Tas nozīmētu papildu peļņu satura veidotājiem. TikTok tagad ir ieviesis jaunu funkciju ar nosaukumu Series, kas ļauj veidotājiem iekasēt maksu par piekļuvi premium video.

Videoklipi, kurus veidotāji izvēlas ievietot aiz maksas sienas, būs citādas kvalitātes nekā TikTok bezmaksas saturs. Tie būs garāki, parādīsies tikai ieteikumu sadaļā, un tos būs grūtāk kopīgot.

TikTok sērijas funkcija ļauj satura veidotājiem piedāvāt elastīgu cenu noteikšanu saviem videoklipiem ar minimālo vienreizējo maksu 0,99 USD un maksimālo 189,99 USD. TikTok saka, ka veidotāji var brīvi izvēlēties summu, kas vislabāk atspoguļo viņu ekskluzīvā satura vērtību.

Lasi vēl: Palielinās algu: astroloģe nosaukusi vienīgo zodiaka zīmi, kurai aprīlī gaidāmi finansiāli panākumi

TikTok neplāno iekasēt maksu par TikTok sērijas videoklipiem ierobežotu laiku. Tas nozīmē, ka satura veidotāji saņems 100% no nopelnītā, padarot TikTok konkurētspējīgāku ar YouTube.

 

Leave a Comment