“Beidzot ir zināms mākslinieka nāves cēlonis”; Slavenais aktieris mūžībā devās 73 gadu vecumā

Viņš kinoteātrī spēlēja desmitiem lomas. Viņa izrādes, kurās viņš pats bieži piedalījās, iemīlēja gan aktieri, gan skatītāji.

 

Plašsaziņas līdzekļos izplatījās skumjas ziņas: Aleksandrs Tolubajevs nomira 73 gadu vecumā. Plašai auditorijai viņš ir pazīstams no seriāla Sklifosovskis. Notikuma iemesls bija ilgstoša slimība.

Par traģēdiju tika ziņots Voroņežas Aktieru nama oficiālajā tīmekļa vietnē: “Mūsu radošās savienības biedrs, aktieris un režisors Aleksandrs Nikolajevičs Tolubajevs ir aizgājis mūžībā. Viņš aizgāja mūžībā 7. martā pēc smagas ilgstošas ​​slimības 73 gadu vecumā.

“Aleksandra Nikolajeviča radošā dzīve bija saistīta ar teātriem daudzās pilsētās, tostarp Voroņežā, Maskavā, Ļipeckā. Pēdējā laikā dzīvojis Voroņežā un aktīvi sadarbojies ar radošo centru Antreprise, kur iestudējis A. Ostrovska iestudējumus Kaķa Kapusvētki ne viss, Bēgt pēc mazpazīstamas S. Razohina un V. Preobraženska lugas motīviem un Apsēstība by. A. Averčenko . Viņa izrādes, kurās viņš pats bieži piedalījās, iemīlēja gan aktieri, gan skatītāji, ”par Tolubajevu stāstīja kolēģi.

Lasi vēl: “3 pazīmes, ka vīrietis kļūdījies ar sievietes izvēli”; īpaši precīza ir trešā pazīme

Kinoteātrī Aleksandrs Tolubajevs spēlēja desmitiem lomu. Papildus “Sklifosovskim” skatītāji varēja redzēt viņu projektos “Pretbraucošā josla”, “Web”, “Jurists”.

Leave a Comment