“3 pazīmes, ka vīrietis kļūdījies ar sievietes izvēli”; īpaši precīza ir trešā pazīme

Es īsti neticu, ka tradicionālais laimīgu attiecību modelis ir balstīts uz godīgumu.

 

Ja godīgi, man ne pārāk parīt tradicionālais attiecību modelis, kurš ir tik ierasts mūsu valstī. Kā izskatās ceļa karte laimīgam, pilnvērtīgam ģimenes pārim?

–          Iepazīšanās

–          Konfekšu un puķu periods

–          Kopdzīve

–          Kāzas un ģimenes dzīve

Ceļš uz nekurieni šodien ir problēma.

Vairāk nekā puse no visām laulībām beidzas ar šķiršanos, liecina statistika. Citiem vārdiem sakot, sešas no desmit ģimenēm šķiras.

Es neapspriedīšu faktu, ka saskaņā ar statistiku sievietes biežāk ierosina šķiršanos. Šī ir atsevišķa tēma. Šoreiz gribu pievērst uzmanību principam, kas, iespējams, ir vissvarīgākais: Vīrietis kļūdās, izvēloties sievieti!

Ja izvēlaties sev nederīgu sievieti, tad par normālu ģimenes dzīvi nav ne runas. Zemāk uzskaitītās zīmes noderēs ikvienam vīrietim, kurš vēlas mierīgu ģimenes dzīvi.

Uzskata aizraušanos/hobijus par nieku

Īpaši trakos gadījumos viņi saka, ka hobijs ir laika izšķiešana. Vienkāršs piemērs – man ir draugs, kuram patīk zīmēt. Nē, nevis ar krāsām uz audekla, bet īpašā grafikas programmā. Lai gan viņa mākslas darbi ir viduvēji, viņam patīk to darīt un, to darot, viņš jūtas emocionāli pacilāts.

Viņa draudzene regulāri par viņu ņirgājas, sakot, ka viņš nodarbojas ar niekiem. Cilvēks, kurš vakaros divas vai trīs stundas sava brīvā laika pavada pie kaut kāda zīmējuma, nesaņemot par to naudu, ir pilnīgi neiedomājams!

 

Lasi vēl: Pirms divām dienām mūžībā aizsaukts operas un baleta teātra mākslinieks: ”Viņš veltīja sevi skatuvei”

 

Zīmēšana ir tikai viens no daudziem piemēriem, tās vietā var būt jebkura cita aizraušanās, sākot ar spēlēšanos ar tankiem, beidzot ar samuraja figūriņu kolekcionēšanu. Ja hobijs netraucē darbam un citām lietām, tad sievietei nav nekādu tiesību kritizēt to, kas tev patīk. Ja tā notiek, tas nozīmē, ka viņa vienkārši nav tā, kurai jābūt tev līdzās.

 

 

Turpini lasīt pārējās pazīmes nākošajā lapā

Leave a Comment