“Ja Tava otra pusīte ir patiesi liktenīga”; tad jūsu attiecībās būs šīs 8 pazīmes

Kā teica rakstnieks Ričards Bahs ”Jānoiet garš ceļš, lai iemācītos mīlēt citu cilvēku”. Ir cilvēki, kuri mums sūtījis pats Liktenis. Viņi ir mums uz mūžu. 

 

Amerikāņu rakstnieks Ričards Deiviss Bahs, kurš pēc profesijas ir aviators, stāsta par to, ka katrā cilvēkā mīt sapņotājs. Šis sapņotājs spēj pacelties daudz augstāk, nekā varētu šķist no pirmā acu uzmetiena. Viss, kas nepieciešams, ir tikai dažas pūles.

Radniecīga Dvēsele ir tā, kurai ir atslēgas no mūsu slēdzenēm, un kuras slēdzenēm der mūsu atslēgas. Kad mēs jūtamies drošībā tik ļoti, ka varam atslēgt savas slēdzenes, tad mūsu patiesie “es” iziet viens otram pretī, un mēs varam ar tiem būt pilnībā atklāti un tie, kas patiesībā esam.

JŪTAS

Kad esat kopā ar savu partneri, jūs jūtaties ērti un pats. Ap tiem nav jāuzliek fasāde. Ja jūs tā jūtaties, tas ir tāpēc, ka tie ir domāti jums. Patiesa mīlestība ir dziļi pazīt kādu cilvēku un justies tā, it kā tu būtu viņu pazinis mūžīgi.

 

TAS, KAS IR EMOCIJĀS

Emocijas kādas jūs jūtat, kad šis cilvēks ir jums blakus aprakstīt nav iespējams. Jūs jūtaties kā pa mākoņiem. Tās ir dziļas un patiesas emocijas. Tu jūties ļoti labi blakus šim cilvēkam.

 

Lasi vēl: Tiek organizēts vērienīgs hokeja pasākums par godu 2 gadu sadarbībai ar NHL

 

TU PIEŅEM OTRU, TĀDU, KĀDS VIŅŠ IR

Ja tu spēj pieņemt otra cilvēka pozitīvos un negatīvos aspektus, tad zini, ka arī šis cilvēks spēs tevi pieņemt. Un šādos brīžos ir skaidri jāsaprot, ka šī ir jūsu īstā persona. Jums nav jāizliekas viņa klātbūtnē, un šim cilvēkam nav jāizliekas par kaut ko tādu, kas nav. Pareizas un veselīgas attiecības ir tādas, kurās tu nemēģini otru cilvēku mainīt, bet gan pieņem viņu.

 

 

Turpini lasīt pārējās īpašās pazīmes, nākošajā lapā

Leave a Comment