“3 pazīmes, ka vīrietis kļūdījies ar sievietes izvēli”; īpaši precīza ir trešā pazīme

Regulāri salīdzina ar citu vīrieti

Šī pazīme kļuva izplatītāka ar interneta parādīšanos un ar katru dienu tā “pielīp” arvien vairāk sievietēm. Tagad tikai pietiek piesekot kādai neīstai meitenei ar simtiem tūkstošu sekotāju, lai viņu apskaustu par to, ka viņai ir:

–          Puisis ar kosmisku algu.

–          Dārga mašīna, kas uzdāvināta uz astoto martu.

–          Pēdējais iPhone modelis, kuru puisis uzdāvināja uz 321. dienu kopš viņu pazīšanās (tas ir, vienkārši tāpat).

Vēl vairāk – meitenes, kuras popularizē domu, ka vīriešiem jādāvina viņām dārgas dāvanas, rada bīstamu precedentu. Vienkāršiem strādniekiem, kuri tik tikko var atļauties sevi uzturēt, nevajadzētu tērēt savu grūti nopelnīto naudu, lai dāvinātu partneriem greznas dāvanas. Tā ir smieklīga un negodīga loģika, un es to neizturēšu!

Īsāk sakot, sievietes sāk aktīvi skalot smadzenes saviem vīriem, pastāvīgi salīdzinot viņus ar citiem vīriešiem. Ne tikai finanšu un statusa, bet arī izskata ziņā.

 

Mana nostāja ir skaidra: ja sieviete ir sākusi jūs salīdzināt ar citiem, ir pienācis laiks atvadīties. Jūs vienmēr būsiet vislabākais un veiksmīgākais sievietei, kuru mīlat.

 

Vienmēr otrajā vietā

Īpaši tas attiecas uz sievietēm, kurām ir bērns no iepriekšējā vīrieša. Vīrieši, kuri piekrīt attiecībām ar šādām sievietēm, nesaprot, ka bērns viņai vienmēr būs pirmajā vietā. Viņa tam veltīs visus savus spēkus un enerģiju. Vīrietim tiek ierādīta apgādnieka loma, kurš svešajā ieguldīs savu naudu un līdzekļus.

 

Lasi vēl: Ko kategoriski nedrīkst darīt attiecībās? Psihologs skaidro, kāda rīcība var novest pie attiecību sabrukuma

 

Ja runājam par dāmām, kurām nav bērnu no iepriekšējām attiecībām, tad viņām ir savas problēmas. Šķiet, ka esat sākuši dzīvot kopā, bet sajūta ir tāda, ka esat vienkārši dzīvokļa biedri. Viņai vienmēr ir citas lietas – darbs, tikšanās ar draugiem, un viņa vienmēr šīs lietas vērtē vairāk nekā saziņu ar jums. Ja tas notiek regulāri, tad prioritātes ir acīmredzamas.

Leave a Comment