Šajā Latvijas novadā sestdien un svētdien jābūt īpaši modriem un ļoti uzmanīgiem! Izskan arī iemesls

Pirmdienā, 29. aprīlī, Smiltenes novada administratīvajā teritorijā, kas ietver pašvaldībai piederošos parkus, pļāvas un citus Sosnovska latvāņa ietekmētos apgabalus, sākās šī auga apstrāde ar ķimikālijām, proti, miglošana.

Latvāņu apstrāde ar herbicīdiem, piemēram, Nuance 75 WG un Accurate 200WG, tiks veikta teritorijās, kas atrodas tālu no ūdenstilpēm, un darbu veikšana tiks plānota, ņemot vērā laikapstākļus.

Miglošanas darbu teritorijas tiks marķētas ar brīdinājuma zīmēm, un šīs zīmes tiks noņemtas pirms darbu sākuma, lai nodrošinātu drošību. Smiltenes pilsētā darbus veiks SIA “Smiltenes NKUP”, bet pagastu teritorijās darbus vadīs apmācīti augu aizsardzības līdzekļu lietošanas operatori.

Trīs iemesli, kāpēc jaunais un modernais attiecību modelis “viesu laulības” vairs nav piemērotas vīriešiem

Iedzīvotājiem, kas ir neizpratnē vai rodas jautājumi par darbu norisi Smiltenes pilsētā, tiek ieteikts sazināties ar darbu vadītāju Eviju Rakštelei pa tālruni 29161694.

Lasi vēl: Vai drīkst maizi turēt ledusskapī? Zinātnieku atbilde vienkārši liek ieplesties acīm!

Miglošanas darbiem Smiltenes novada pagastos iedzīvotājiem tiek aicināts vērsties pie pagastu un to apvienību pārvalžu vadītājiem. Jābūt uzmanīgiem!

 

Leave a Comment