“Rudens mēneši ir mīkstinoša pārejas fāze starp vasaras un ziemas galējībām..”; Nosauktas 5 zodiaka zīmes, kuras sāks jaunu dzīvi pirms novembra

Pārejas fāze starp vasaras un ziemas galējībām, gaišo un tumšo, karstumu un aukstumu. Šajā laikā starp sauļošanos un ziemas miegu, starp garām dienām un garām naktīm mums ir iespēja pārvērtēt, kas mums ir patiesi svarīgs un kas ir tikai bezjēdzīgi traucējoši faktori.

Neraugoties uz pelēkajām un drūmajām dienām, rudens ir neticami juteklisks laiks, ko piepilda lapu šalkoņa zem kājām, ķirbju pīrāgu smarža, kas cepas virtuvē, un prieks, ka var paslīdēt zem segām ar kādu īpašu cilvēku – vai tas būtu mājdzīvnieks vai mīļākais..

Šeit ir piecas zodiaka zīmes, kas var maksimāli izmantot šos pārejas mēnešus un izmantot tās sevis uzlabošanai.

1. Auns

Skatoties pa logu uz lapām, kas krīt no kokiem, uztveriet to kā zīmi, ka jums ir jāatbrīvojas no liekās bagāžas. Visi tā saucamie “draugi”, kuri ņem daudz vairāk, nekā dod. Visas jūsu aizvainojumi nocietina jūsu dvēseli. Visas lietas, par kurām jūs uztraucāties un kuras nekad nepiepildījās, cik ļoti jūs tajās ievilkāties un cik daudz laika pavadījāt tām, un jūs nekad nevarēsit tās atgūt. 

Atbrīvojieties no tukšiem traucēkļiem, ar kuriem jūs iesaistāties, lai novērstu jūsu uzmanību no fakta, ka neatkarīgi no jūsu vecuma dzīve ir īsa, jūsu dienas ir skaitītas, un ir pienācis laiks atbrīvoties no lietām, kas jūs nomāc un traucē. no planēšanas līdz virsotnei. jaunas virsotnes.

2. Vērsis

Pirms beidzas Helovīns un pāršķirat lapu uz jaunu mēnesi, ir pienācis laiks rīkoties nedaudz lēnāk. Jūs esat spītīgi skrējis pa dzīvi neticamā ātrumā, taču tagad ir pienācis laiks maigi nospiest bremzes un novērtēt telpu, kas jūs ieskauj. 

Lasi vēl: Pagājušā gada 26. jūnijā Gaujas upē tika atrasta piecgadīga meitenīte; likumsargi beidzot komentē notikušo

Vai, steidzoties darīt lietas, vai esat kādreiz pamanījis, cik mierīgi dienasgaisma filtrējas no ārpuses? Dziļi ieelpojiet un klausieties klusumu. Klausieties, ko viņš jums mēģina pateikt. Neatkarīgi no jūsu garīgajiem uzskatiem, iededziet sveci un klusi lūdzieties pie sevis. Nevienam citam tas nav jādzird. Lūgšana par jūsu nākotni.

Turpini lasīt, kādas ir pārējās zodiaka zīmes, nākošajā lapā

Leave a Comment