Rozā pilnmēness 2023: ko drīkst un nedrīkst darīt 6. aprīlī, lai nelaimes tevi nevajā tuvākos 2 gadus

Rozā mēness ļaus cilvēkiem radoši atvērties un dāvās daudz enerģijas. 6. aprīlī debesīs uzausīs rozā Mēness, ko dēvē par Rozā pilnmēnesi.

Rozā pilnmēness ir astronomiska parādība, kad pilnmēness laikā Mēness iegūst rozā nokrāsu. Šīs parādības nosaukums nav saistīts ar mēness krāsu, bet gan cēlies no ziedošu rožu krāsas, kas šajā laikā sāk plaukt vairākos Ziemeļamerikas reģionos.

Ir daudz leģendu un uzskatu, ka rozā pilnmēness var izraisīt garastāvokļa izmaiņas, spilgtākus sapņus, kā arī pastiprināt intuīciju un spēju meditēt. Vairāki astroloģijas eksperti apgalvo, ka šajā laikā cilvēks var labāk izprast savas emocijas un pieņemt pārdomātākus lēmumus.

 

Lasi vēl: “Noskaidro, kas tevi gaida pavasarī!”; Izvēlies ziedu un uzzini

Ko drīkst darīt rozā pilnmēness laikā?

1. Tu vari nodoties meditācijai vai citām garīgajām praksēm, jo pilnmēness tiek uzskatīts par garīgās enerģijas vairošanās laiku.

2. Vari uzlādēt savus kristālus, amuletus vai citus priekšmetus, kas domāti aizsardzībai pret ļaunajiem spēkiem.

3. Vari veikt attīrīšanas rituālus un aizsardzības no negatīvām enerģijām rituālus, jo pilnmēness tiek uzskatīts par īpaša spēka laiku.

4. Vari sazināties ar dabas gariem, jo pilnmēness tiek uzskatīts par laiku, kad tie ir īpaši aktīvi.

5. Vari veikt rituālus, lai piesaistītu pārpilnību un labklājību, jo pilnmēness ir enerģijas un spēka pieauguma posms.

6. Vari rakstīt un izpildīt mūziku, dejot vai citādi radoši izpausties, jo ir viedoklis, ka pilnmēness ir iedvesmas un radošuma laiks.

 

Nākošajā lapā lasi ko kategoriski nedrīkst darīt 6.aprīlī

Leave a Comment