Rīgas pašvaldības policijas darbiniekus notiesā par sutenerismu; lūk, kā notika šī shēma!

Rīgas pilsētas Vidzemes priekšpilsētas tiesa divas bijušās Rīgas pašvaldības policijas amatpersonas Aigaru Truli un Elīnu Jostiņu notiesājušas par sutenerismu un koruptīvām darbībām, piesedzot šo rūpalu.

Trulis savulaik bijis Rīgas pašvaldības policijas Centra pārvaldes priekšnieks. Viņš tika apsūdzēts par to, ka vismaz pusotru gadu pieņēmis kukuļus no suteneriem par to, ka brīdināja viņus par kārtības sargu ieplānotajiem reidiem un pārbaudēm vietās, kur tiek sniegti seksuāla rakstura pakalpojumi.

Jostiņas pašvaldības policijā tika ieņēmusi Dienesta izmeklēšanas un iekšējās kontroles nodaļas priekšnieces amatu. Viņa kriminālprocesā bija apsūdzēta par starpniecību kukuļošanā un par sutenerismu organizētā grupā.

Lasi vēl: 11 gadus jauna meitene 3 dienas dzīvo Rīgā, jo baidās doties mājās; iejaucas policija un tad tikai sākās!

Jostiņas organizētā suteneru grupa sastāvējusi no vēl trim SIA “Masāžas studija Eiforija” darbiniecēm, raksta apollo.lv.

Pēc vairākus gadus pirmajā instancē ilgušas tiesvedības apsūdzētie beidzot atzinuši savu vainu un visi pieci vienojušies ar prokurori par sodu. Vienošanos apstiprinājusi tiesa un tā stājusies spēkā.

Turpinājumu lasiet nākošajā lapā

Leave a Comment