Rīgā mīklainos apstākļos bojā iet sieviete: ”Iespējams slepkavība”

Pagaidām nenoskaidrotos apstākļos Šampētera mikrorajonā gāja bojā kāda sieviete, kas piektdienas vakarā izkritusi pa trešā stāva logu, ziņo raidījums “Degpunktā”.

Kaimiņi pieļauj iespēju, ka ir paveikta slepkavība, un tur aizdomās viņas dzīvesbiedru, kas ātri vien centās pamest ēku.

Kādā mājā Šampēterī dzīvoja aptuveni 55 gadus veca sieviete, kas bija iecienījusi lietot alkoholiskos dzērienus. Pārmērības brīžiem sagādāja problēmas viņas kaimiņiem, kam nepatika, ka māju apsēduši svešinieki.

Nedēļas nogalē pie kaimiņienes bija ieradies viņas dzīvesbiedrs. Mājas iedzīvotāji pieņēma, ka starp abiem ir tuvas attiecības, jo vīrietis regulāri apciemoja trešā stāva iemītnieci, raksta tautaruna.nra.lv

Taču šoreiz, spriežot pēc skaņām, kas bija dzirdamas aiz durvīm, starp abiem bija izcēlies līdz šim smagākais konflikts. Ap plkst. 21.00 vakarā vietējie redzēja, ka sieviete cīniņā zaudējusi dzīvību.

Lasi vēl: Tīģeris nepalīdzēs: zodiaka zīmes, kurām 2022. gadā gaidāmas neveiksmes

Mājas iedzīvotājiem šķiet, ka sieviete ir izkritusi pa dzīvokļa logu. Pagaidām nav zināms, vai viņa tika izgrūsta, vai izlēca pati. Ar nāves apstākļu izmeklēšanu nodarbojas policija. Ir uzsākts krimināllprocess. Iespējamais vainīgais ir apzināts un gaida likuma sargu tālākās norādes.

Kaimiņi izsaka nožēlu par notikušo, tajā pat laikā piebilstot, ka destruktīvs dzīvesveids, agri vai vēlu, nonāk pie likumsakarīga iznākuma.

Leave a Comment