Rīgā ap vakaru norisinājies nervu stindzinošs notikums: ”Viņi pēkšņi ieleca aizmugurē”

Pirmdien, 15. augustā, ap pulksten 22.00 Valsts policijā vērsās vīrietis, kurš ziņoja, ka tovakar Rīgā, Šampētera mikrorajonā, viņam uzbrukuši divi vīrieši un nolaupījuši maku ar naudu, kredītkartēm un dokumentiem, kā arī centušies nolaupīt automašīnu.

Uzbrukums noticis, kad cietušais sēdējis savā automašīnā pie stūres. Pēkšņi viņa mašīnas salonā – aizmugurējā sēdvietā un priekšējā sēdvietā blakus vadītājam, iekāpuši divi nepazīstami vīrieši un, piedraudot ar gāzes ieroci, pieprasījuši atdot naudas maku ar naudu.

Cietušais atdevis ļaundariem maku, taču pēc tam noziedznieki prasījuši arī mašīnas atslēgas. Mašīnas īpašnieks pašaizsardzības nolūkā izvilcis nazi, pēc kā sākusies cīņa starp viņu un blakus sēdošo laupītāju, raksta nra.lv.

Lasi vēl: Astrologs Pāvels Globa nosauc zodiaka zīmi, zem kuras dzimst pašas nelaimīgākās sievietes; vai tiesa?

Vēlāk cīniņš turpinājies ārā, un tā laikā mašīnas saimniekam nodarīti miesas bojājumi. Kad cietušais mašīnas īpašnieks iesēdies savā spēkratā, lai dotos prom, viens no vīriešiem ar pistoli sadauzījis vadītāja durvju stiklu.

Mašīnas īpašnieks aizbrauca līdz savām mājām, kur piezvanīja Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienestam un policijai.

Nra.lv

Leave a Comment