“Rāpoja apkārt ķermenim un raudāja”: sieviete, kas notrieca māti ar bērnu, avārijas vietā gandrīz sajūk prātā

Krievijā kāda Ufas iedzīvotāja, atrodoties pie automašīnas stūres, nāvīgi uz gājēju pārejas notrieca sievieti ar dēlu. Traģēdijas vaininiece stāstīja, ka uz īsu brīdi viņas uzmanību novērsa trīs mēnešus vecais bērns, kurš atradies aizmugurējā sēdeklī.

Nissan Juke īpašniece Darja sajauca gāzes pedāli ar bremzi, uzbraucot tieši virsū upuriem. Tika noskaidrots, ka sadursmes brīdī zaļā gaisma dega gan autovadītājiem, gan gājējiem. 38 gadus vecā sieviete un viņas piecus gadus vecais dēls gāja bojā notikuma vietā.

Darja ir izmisusi par notikušo. “Vadītāja nav guvusi traumas, taču viņa ir dziļā šokā. Kad mēs ieradāmies, viņa rāpoja ap ķermeņiem un raudāja”, – par notikušo dalās ārsts.

Lasi vēl: Kariņš paziņo, ka iespējams jau augustā šī cilvēku grupa saņems atbalstu šādā apmērā!

Visgrūtāk tagad ir bojā gājušās sievietes ģimenes galvai. Vīrietis atpazina savus tuviniekus vēl neaizejot līdz viņu ķermeņiem, un viņš brēca no izmisuma. “Es ieraudzīju apavus un tos atpazinu”, – saka vīrietis.

Tomēr ar to nepietika. Ceļu satiksmes inspektoriem nācās nelaimīgo vīrieti pieviest pie mirušo mirstīgajām atliekām, lai veiktu šo personu atpazīšanu. Ieraugot sievas un mazā bērna sejas, viņš skaļi kliedza. Vīrietis ir sācis sev sist pa galvu. Aculieciniekiem ir nācies viņu nosēdināt uz ceļa apmales. “Ko es darīšu?!” – raudāja atraitnis.

Turpinājumu lasiet nākošajā lapā

Leave a Comment