Raimonda Paula talantīgā mazmeita atklāj, kas viņu pamudinājis atgriezties Latvijā un ko viņa “mantojusi” no Lanas

Pagājušās vasara Monikai izrādījās ļoti smags pārbaudījums. Viņa gandrīz vienlaikus piedzīvoja divas sāpīgus zaudējumus savā dzīvē.  Īsā laikā viņsaulē devās viņas labākā draudzene Londonā, tikai 29 gadu veca, tāpat kā es Monika, kā arī vecmāmiņa Lana.

Šajā brīdī neizbēgami sākušās dziļas pārdomas par dzīves nozīmi – kāpēc viens cilvēks veido ģimeni, dzīvo ilgu dzīvi, bet otram tas viss tiek atņemts… Lanas un draudzenes aiziešana gandrīz vienlaikus bija visgrūtākais periods mazmeitas dzīvē. Tāpēc viņa atgriezusies mājās pie ģimenes, kas bija pareizākais lēmums.

Nupat Monika, kā “Marijas klusums” filmas producente no Latvijas, devās uz Berlīnes kinofestivālu, lai pārstāvētu jau balvu ieguvušo darbu.


Monikas mācību sākumposmā Losandželosā viņas vecmāmiņa Lana īpaši uzsvēra, ka par 17 brīvajām vietām mācībām tur pretendēja ne mazāk kā 20 000 jauniešu. Lana visiem stāstījusi un lepojusies ar mazmeitas panākumiem.

Latvijas lielākā banka nāk klajā ar labām ziņām saviem klientiem – iedzīvotāji varēs ietaupīt naudu

Ar smaidu Monika piemin faktu, ka mīlestība pret visu skaisto viņai nāk no Lanas. Monika arī atceras, kā dzīvojot ārzemēs, katru reizi, kad viņa atgriezusies mājās,  radās ieradums – pagatavot tēju, kafiju un baudīt mīļākās dziesmas. Tā kā gan Monika, gan Lana  aizrāvās ar džezu, bieži klausījušās Daienu Krolu vai Oskaru Pītersonu. Bijuši pat mirkļi, kad aicinājušas draugus, lai viņi pievienojas  mūzikas baudīšanai.

Monika uzsver, ka mākslas baudīšanu prieku mantojusi no Lanas…

 

Savukārt no slavenā vectēva Raimonda Paula viņa esot mantojusi mērķtiecību. Vectēvs, kuru viņa dēvē Opa, vienmēr mudinot doties uz priekšu un kaut ko darīt. Viņa redz savas ģimenes un vectēva ieguldīto darbu, un tas viņu ļoti iedvesmo.

Leave a Comment