Latvijas lielākā banka nāk klajā ar labām ziņām saviem klientiem – iedzīvotāji varēs ietaupīt naudu

Ar labām ziņām klajā nākusi Latvijas lielākā komercbanka Swedbank. Jaunās izmaiņas, kuras maija sākumā iecerējusi ieviest bankas vadība, ļaus klientiem ietaupīt naudu.

 

Jāatgādina, ka Swedbank ir lielākā banka Latvijā, kas piedāvā plašu finanšu pakalpojumu klāstu privātpersonām, uzņēmumiem un pašvaldībām. Banka dibināta 1995. gadā un ir daļa no starptautiskās Swedbank grupas, kas darbojas Zviedrijā un Baltijas valstīs.

Swedbank piedāvā ikdienas bankas pakalpojumus, piemēram, norēķinu kontus, kartes, krājkontu un kredītus. Tāpat banka piedāvā ieguldījumu produktus, apdrošināšanu un pensiju 3. līmeņa uzkrājumus. Uzņēmumiem Swedbank piedāvā finansēšanas risinājumus, līzingu, faktoringu un eksporta kredītus. Pašvaldībām banka piedāvā aizdevumus un finanšu konsultācijas.

Swedbank ir apņēmusies veicināt ilgtspējīgu attīstību un atbalstīt savus klientus pārejai uz zaļo ekonomiku. Banka piedāvā finansējumu energoefektīviem projektiem, atbalsta sociālo uzņēmējdarbību un investē ilgtspējīgos projektos.

Swedbank ir uzticama un moderna banka, kas rūpējas par saviem klientiem un piedāvā kvalitatīvus finanšu pakalpojumus. Banka ir ieguvusi daudz apbalvojumus par savu darbību un ir atzīta par vienu no labākajām bankām Latvijā.

Kāpēc tas ir būtiski

Ņemot vērā to, ak bankai ir tik daudz klientu Latvijā, jaunās izmaiņas skars lielu daļu Latvijas iedzīvotāju.

 

Sākot ar šī gada 10. maiju, “Swedbank” klientiem netiks piemērota komisijas maksa par 10 maksājumiem mēnesī uz citu banku kontiem, informēja bankas pārstāvji. Iepriekš klientiem tika piemērota kartes mēnešmaksa 1,7 eiro apmērā, kā arī papildu 0,36 eiro par katru pārskaitījumu uz citas bankas kontu.

Savukārt no 10. maija 1,7 eiro maksājumā iekļaus gan norēķinu kartes izmaksu, gan 10 maksājumus uz citu banku kontiem. Katrs turpmākais maksājums uz citas bankas kontu gan papildus izmaksās 0,36 eiro.

Pārbaudi savas zināšanas par Latvijas filmām!

Gribam pārbaudīt tavas zināšanas par Latvijas filmām! Aizpildi šo ātro testu (tev būs tikai 30 sekundes) un uzzini, cik labi orientējies Latvijas kino!

1 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

2 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

3 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

Your score is

The average score is 61%

0%

“Swedbank” dati atklāj, ka mēnesī vismaz vienu līdz divus maksājumus uz citu banku kontiem veic 73% klientu. Savukārt 20% veic trīs līdz piecus maksājumus, un tikai 2% bankas klientu mēnesī veic vairāk nekā 10 šādus maksājumus.

Arī tiem klientiem, kuri jau iepriekš bija pieslēguši komplektu ar bezmaksas pārskaitījumiem uz citu banku kontiem, ikmēneša maksa tiks samazināta no 2,2 eiro līdz 1,7 eiro.

Leave a Comment