Raimonda Paula dzīvē grūts periods: ”Vēl kustos un kaut kā varu aizlīst līdz klavierēm. Vai ilgi, es nezinu”

Mūzika 30 teātra izrādēm, to vidū Īsa pamācība mīlēšanā, Atjautīgā aukle, Šerloks Holmss, Brands, Džons Neilands, Elizabete – Anglijas karaliene, Grāfs Monte Kristo, Dāmu paradīze, Melanholiskais valsis.

Leļļu teātra izrādēm Runčuks Punčuks, Velniņi, Ceturtais skriemelis utt.. Mūzika radiouzvedumiem un raidlugām. Raimonda Paula vārdu reti kurš nezina, viņš ir iemīļots komponists, gan Latvijā, gan ārpus tās.

Kādā no pēdējām intervijām ar žurnālistiem maestro, gan atzina, ka vecums liek par sevi ļoti manīt. Pauls atklāj, ka viņam ļoti bieži piedāvā uzstāties. Viņš gan nosmej, ka vēl kaut kā kustoties un vēl jau līdz klavierēm var aizlīst. Tomēr gan piemitina, ka nezin cik ilgi tas tā vēl būs.

Lai gan komponists Raimonds Pauls jau vairākas reizes sabiedrībai teicis, ka aktīvai koncertēšanai gatavojas jau laikus mest mieru, afišas liecina par rosīgu koncertdzīvi tuvākajos mēnešos noteikti.

Jāpiemin gan, ka biļetes uz gandrīz visiem šiem koncertiem jau ir izpārdotas.

“Te var iznākt, kā ar dzeršanu, – vienu laiku nomet, un pēkšņi viens tavs drauģelis atnāk, atkal pierunā, un tu atkal ej… Man tā ir ar darbu apmēram”, nosmej Raimonds Pauls kādā no intervijām. 

Lasi vēl: ”WhatsApp” nācis klajā ar ļoti iepriecinošu ziņu visiem saviem lietotājiem! Tik sen šis bija gaidīts!

Pauls atzīst, ka pateicās Dievam par tik ilgu un skaistu mūžu, tomēr gan piemitina, ka nezin cik ilgi vēl viņš spēšot uzstāties un kaut kā tikt līdz klavierēm.

Dievs, dod maestro Raimondam Paulam stipru veselību un možu garu vēl daudzu gadu garumā!

 

Leave a Comment