Radinieki nopelniem bagāto mākslinieci ievietota psihiatriskajā slimnīcā: ”Mums naav izvēles”

Aktrises radinieki pavisam nesen atklāja informāciju, ka viņi ir ievietojuši izcilo aktrisi psihiatriskajā slimnīcā. Viņi atklāj arī iemeslu šādai rīcībai. 

Krievijas aktrise 82 gadus vecā Svetlana Svetličnaja atrodas speciālistu uzraudzībā. Aktrises radinieki viņu ievietoja slimnīcā.

Krievijas nopelniem bagātā māksliniece pēdējā laikā ar aizdomām attiecās pret saviem radiniekiem. Svetlana Afanasjevna bija noraizējusies, ka ģimenes locekļi vēlas viņai atņemt dzīvokli.

Tomēr drīz viņa pati pārdeva savu mājokli, lai pārceltos tuvāk savai ģimenei. Bet tad komēdijas “Dimanta roka” zvaigzne pazuda no mājas, brīvprātīgie viņu meklēja, un pirms gada viņa nokļuva reanimācijā. Jau toreiz aktrises mazmeita neizslēdza, ka viņas vecmāmiņai nāksies uzturēties klīnikā.

Un tā arī notika. Kinozvaigznes dēls Aleksejs Ivašovs pastāstīja, ka viņa māte atrodas slimnīcā Matrosskaja Tišinā, Maskavas 1. pirmstiesas aizturēšanas izolatorā. Acīmredzot runa ir par psihiatrisko slimnīcu, kas nosaukta V.A. Giļarovska vārdā. Pēc Svetličnajas mantinieku teiktā, viņi neplāno viņu no turienes aizvest.

“Tagad viņa ir ievietot Matrosskaja Tišinā, kaut kur tur. Viņa būs tur. Tur uz pastāvīgu dzīvesvietu. Ar to nodarbojas mana sieva Olga,” intervijā Telegram kanālam “Zvezdač” norādīja Ivašovs. Vienlaikus viņš paskaidroja, ka Svetlanas Afanasjevnas spiediens un stāvoklis ir normāls.

Vēl februārī mākslinieka mazmeita apgalvoja, ka Svetličnaja atrodas medmāsas uzraudzībā. Viņa nāca no rīta un vakarā, kontrolēja medikamentus un pabaroja tautas iemīļoto aktrisi. Marija Ivašova vai viņas māte, zvaigznes vedekla, ieradās katru dienu.

Lasi vēl: Nu lūk: Ziemas sākumā trīs zodiaka zīmes spēs atbrīvoties no problēmām

Turklāt Aleksejs atjaunināja mēbeles mātes dzīvoklī. “Ja mūsu situācijā viņas veselības stāvoklis pēkšņi pasliktināsies, tad mēs nekādā gadījumā neatteiksimies no profesionāļu palīdzības,” toreiz sacīja Ivašova.

 

Leave a Comment