PVD steidzami izplata ziņu iedzīvotājiem, kuri iegādājušies šos produktus! Tie satur aizliegto vielu

PVD steidzami izplata ziņu iedzīvotājiem, kuri iegādājušies šos produktus! Tie satur aizliegto vielu, kura var būt kaitīga cilvēkiem. Lūgts produktus nelietot. 

Kas ir Pārtikas un veterinārais dienests Latvijā?

“Pārtikas un veterinārais dienests” (PVD) ir Latvijas valsts iestāde, kas ir atbildīga par uzraudzību un kontroli pārtikas drošības jomā, kā arī par veterināro un dzīvnieku veselības uzraudzību.

Tās galvenie uzdevumi ietver gan sabiedrības aizsardzību no potenciāliem pārtikas draudiem, gan arī dzīvnieku veselības un labturības nodrošināšanu.

 

PVD darbības jomas ietver:

Pārtikas drošība: PVD nodrošina pārtikas uzraudzību no ražošanas līdz patērētājam. Tas ietver pārtikas uzraudzību, kontroli un analīzi, lai nodrošinātu, ka pārtika, kas nonāk tirgū, atbilst noteikumiem un standartiem, un ir droša patērēšanai.

Veterinārā medicīna un dzīvnieku veselība: PVD uzrauga dzīvnieku veselību un veic pasākumus, lai novērstu un kontrolētu dzīvnieku slimības. Tas ietver dzīvnieku veselības uzraudzību, vakcināciju, slimību izpēti un citus veterināros pasākumus.

Lasi vēl: Sibīrijas anticiklons ir tuvu. Par laikapstākļiem nākamajām trim dienām sinoptiķi ir ziņojuši

Dzīvnieku labturība: PVD piedalās dzīvnieku labturības jautājumu risināšanā un nodrošina, ka dzīvnieki tiek apstrādāti saskaņā ar noteikumiem un standartiem, lai garantētu viņu labklājību.

PVD Latvijā izziņoja informāciju, ka nekavējoties atsauc konkrētos produktus no tirdzniecības un lūdz iedzīvotājus šos produktus nekādā gadījumā nelietot! Iepazīsties un ņem vērā informāciju!

 

Turpinājumu lasiet nākošajā lapā

Leave a Comment