Pūķa gads nesīs lielus satricinājumus. Visas Globas prognozes ir piepildījušās. Uzziniet, kas notiks šogad!

24 būs vieglāk 23 cenšoties panākt mieru un harmoniju pasaulē. Pūķis pārvērš garīgo zeltu materiālā zeltā. Pūķi ir dažādās krāsās, un katrs ir atbildīgs par savu krāsu. Koka – apvieno elementus.

Pieaugs vēlme pēc vienotības visā, arī ģimenē. Svarīga kļūs radniecības attiecību sistēma. Cilvēki – radinieki centīsies viens otram palīdzēt, un tas būs sākums procesam, kas ilgs deviņus gadus.

24. gads ir globālo pārmaiņu sākums.

Pirmkārt, mums ir jārisina ekoloģijas problēma. Tās ir ķīmiskās emisijas, ūdens saindēšanas sistēmas. Pandēmijas nebūs, taču pastāv citi vīrusi un infekcijas. Diemžēl tas ir neizbēgami, cilvēkiem nāksies pielāgoties un dzīvot ar šādiem apstākļiem.

Labs gads sākumiem, jauniem projektiem, jaunām idejām. Gads ir ļoti labs tirdzniecībai. Jābūt drosmīgam. Nevajadzētu meklēt bagātus dzīvesbiedrus, bet censties kļūt pašam turīgam.

Ja bija plāni doties atvaļinājumā, jūnija sākumā labāk palikt mājās. Laika posms ap jauno gadu ir negatīvs lidojumiem.

 

Daudziem būs interesanti notikumi:

Auns

Būs jaunas iespējas, projekti, kas parādīsies. Tos vajadzētu sākt. Tie ir jāuzņemas. Spilgtas idejas nesīs attīstību. Nākotnē – perspektīvu gads. Peļņas gads, lielu iegāžu gads. Ģimenē var rasties konflikti. Jārūpējas par veselību – mugurkaulu. Veiksies sportā, mīlestībā, radošumā.

 

Vērsis

Gads ir neparasti interesants. Sapņi tiks īstenoti. Sasniegsies panākumi. Daudzu vēlmju, ideju īstenošanās. Vērsis var sasniegt lielas virsotnes. Dzīve Vērsi pasargās no zaudējumiem. Ja kaut kas ir gājis greizi, ļaujiet, lai tas iet bojā. Liktenis tevi pasargās. Vēlāk būs rezultāts. Ceļošana pavasarī un vasarā ir visveiksmīgākā.

Lasi vēl: Viņai ir jau 16 gadi. Kā dzīvo “meitenīte-gigants”, kas piedzimstot svēra aptuveni 8 kg

Lasi arī : Trakākais vēl ir tikai Priekšā! Bricis paziņo, ka no Piektdienas Latvijā sāksies ļoti traki laikapstākļi

Dvīņi

Gads paver negaidītas perspektīvas. Ilgu laiku Dvīņiem bija stagnācijas periods. Pateicoties draugiem, jaunu attiecību aizbildniecībai, veidosies jaunas iespējas. Ceļi netiek rādīti. Jāatbalsta bērni. Maija beigās pavērsies perspektīvas, kuras viņi pat nebija gaidījuši.

Vēzis

24. gads nes jaunas iespējas. Visi plāni virzās uz priekšu. Jauni draugi un mecenāti. Iespējamas pārcelšanās. 25. gads nesīs panākumus. Tev jārūpējas par saviem vecākiem.

 

Leave a Comment