Precīzākais horoskops uz februāri: 3 zodiaka zīmes, kas kļūs bagātas 2024. gada februārī

 

Svari

Svari var bez bažām mainīt darbu. Pienāk ļoti labvēlīgs laiks, lai atrastu labākus apstākļus. Šīs zīmes cilvēki būs tendēti tiekties pēc kaut kā patīkamāka. Nav izslēgts, ka Svariem būs iespēja iegūt jaunas biznesa paziņas.

Tas nozīmē, ka būs nepieciešams pēc iespējas aktīvāk komunicēt un apgūt to cilvēku padomus un dzīves pieredzi, ar kuriem viņus savedis liktenis. Tam būs tieša ietekme uz finansiālajiem panākumiem, taču, iespējams, ne tagad, bet pārskatāmā nākotnē.

Svari ir sabalansēti, mierīgi un diplomatiski. Viņi ir sociāli, mākslinieciski un mīlīgi, bieži meklējot harmoniju un līdzsvaru savās attiecībās un dzīvē.

 

Zivis

Zivis var pārspēt pašas sevi. Februārī viņus gaida spēcīgs radošās enerģijas uzplūds, bet pēc tam 16. februārī Venera pāries kustībā lejup. Mēneša otro pusi labāk veltīt nevis enerģiskiem, bet gan mierīgiem finanšu jautājumiem, piemēram, plānošanai.

Lasi vēl: Mūžībā devās “Animācijas brigāde” vadītājs Māris Putniņš; Viņa sieva atklāti runā par viņa dzīves pēdējām dienām

Vislabāk veiksies zinātnes un tehnoloģiju darbiniekiem, kā arī visiem, kuru darbs saistīts ar saskarsmi ar datoriem, inovācijām, iekārtām un elektroniku – īpaši to labošanu.

 

Leave a Comment