Precīzākā prognoze: “Decembris būs liktenīgs”: ko gaidīt zodiaka zīmēm pēdējā gada mēnesī.

Gada beigas ir īpašs laiks, kad visapkārt notiek brīnumu laiks. Decembris dažām zodiaka zīmēm būs liktenīgs. 

Auns

Aunam 2021. gada beigas būs piepildītas ar pārmaiņām. Šīs zodiaka zīmes pārstāvjiem pienācis laiks saņemties veikt izšķirošu rīcību. Decembris būs patiešām liktenīgs. Auna dzīvē gaidāmas negaidītas pārmaiņas. Iespējams, notiks notikumi, kuri jau sen ir ieplānoti.

Vērsis

Aizejošā gada decembris Vēršiem iezīmēsies ar “pakāpenisku attīstību”. Viss 2021. gadā paveiktais beidzot sāks nest augļus. Vēršiem viss būs mierīgi: pakāpeniska attīstība un pakāpeniski panākumi. Ieguldītā darba rezultātus varēs sajust, bet jāturpina iet pa to pašu ceļu. Decembris pārliecinās Vēršus par to, ka viņu izdarītā izvēle bija pareiza.

Dvīņi

Dvīņiem ieteicams neaiziet galējības un saglabāt iekšējo mieru. Svarīgi nepazaudēt pozitīvo un labo noskaņojumu. Nevajag ļauties emociju galējībām un nevajag apkrauties ar svētku jezgu. Jāsaglabā iekšējās laimes sajūta.

Vēzis

Vēžus sagaida ne tas vienkāršākais decembris: viņiem šķitīs, ka viss apkārt notiek ne tā. Šis būs labs laiks, lai veiktu pašanalīzi un refleksiju. Viss jāsaliek pa plauktiņiem, jāuzraksta jauni mērķi. Bet izšķiroši notikumi gaidāmi jau Jaunā gadā.

Lauva

Lauvas decembrī būs “zirgā”. Lauvas iedvesmos apkārtējos sasniegt jaunas virsotnes un strādās arī pašu mērķu sasniegšanas – enerģija pietiks visām lietām. Lauvām būs īsts uzvaras noskaņojums un viņi būs īsti piemēri citiem. Daudz enerģijas tiks ievirzītas mērķu sasniegšanai. Dažiem izdosies noslēgt parādus.

Lasi vēl: Pāvels Globa nosauc laimīgos: Zodiaka zīmes, kurām 2022. gads atnesīs ne tikai veiksmi, bet arī naudu

Jaunava

Decembris palīdzēs Jaunavām realizēt savus talantus, īstenot iespējas un izrādīt uzņēmīgumu. Tomēr svarīgi pārskatīt visus iespējamos riskus pirms svarīgu lēmumu pieņemšanas. Kopumā decembris būs ļoti labs. Iedvesma, spēks un ieinteresētība var palīdzēt Jaunavām saskatīt iespējamos riskus.

Svari

Svarus decembrī sagaida laime, gudrība un panākumi. Šīs zodiaka zīmes pārstāvji pārliecināsies par to, ka viņi atrodas savā vietā. Daudzās lietās viņiem palīdzēs ģimenes atbalsts. Tāpēc ir svarīgi veltīt laiku ģimenei: sajust tās siltumu, justies mīlētam un gaidītam.

Nākošajām zodiaka zīmēm klāsies plāni – lasi tālāk

Leave a Comment