Precīzā astroloģe Vasilisa Volodina tikai vienai zodiaka zīmei sniedza liktenīgu pareģojumu; jūs sāksiet visu no baltas lapas

Astroloģe Vasilisa Volodina sacīja, ka šī zodiaka zīme 2023. gadā sāks jaunu dzīves posmu. Turklāt tas ilgs nākamos 8-10 gadus. Jums šo laiku būs milzīgas pārmaiņas. 

“Plutons 2023. gada pavasarī sasniedz stūrainās simboliskās pārmaiņas un sāks tur iedibināt savus noteikumus. Tas viss ilgs divus gadu desmitus, bet reālās izmaiņas ļoti skaidri ietekmēs nākamos 2-3 gadus. 2023. gads ir sākuma gads,” viņa sacīja.

Vērsis

Vērsis, pēc Volodina teiktā, gaida globālas pārmaiņas saistībā ar darbu. Šī zvaigznāja pārstāvjiem veiksme būs garantēta. Vērsim februāris būs periods, kad lokosies cilvēki – attāli partneri, draugi un autoritātes.

Šajā zvaigznājā dzimušie izrādīs interesi par valodām, ceļošanu un intelektuālo darbību. Vēršiem būs iespēja papildināt savus kontus un parūpēties par materiālo pārpilnību. Veiksme viņus pavadīs personīgajā dzīvē: kāds domās par papildināšanu, citi nolems veltīt laiku ģimenei.

Lasi vēl: Uz šo nakti astrologs izplatījis dzelteno brīdinājumu saistītu ar mēness darbību

Tomēr zvaigznes iesaka būt mierīgam, saglabāt līdzsvaru un būt draudzīgākam pret apkārtējiem cilvēkiem. Plutons Mežāzī atvieglos prātu un palīdzēs rast kompromisus un problēmu risinājumus. Vienkārši klausieties un esiet atvērti, tas var nest jums tikai laimi un labklājību!

 

Leave a Comment