“Prāta Vētras” koncerts Daugavpilī jau šo sestdien

Šo sestdien, 6.augustā, “Prāta Vētra” uzstāsies Daugavpilī, kur koncerts notiks stadionā “Lokomotīve”. Koncerta teritorijas iekārtošana notiek jau kopš pirmdienas. Piedāvājam ieskatīties skatuves būvniecības procesā.

“Viss norit pēc plāna – Daugavpilī skatuves, skaņas, gaismas un ekrānu uzbūvi veic mūsu ilggadējie sadarbības partneri, tādēļ nav šaubu, ka līdz koncertam viss būs savās vietās.

Iepriekšējā viesošanās Daugavpilī bija 2018.gadā, kad “Skārda bungu tūres” ietvaros pirmo reizi uzstājāmies stadionā “Lokomotīve”. Šis koncerts sajūtu ziņā ir leģendārs – tādas lietavas uzstāšanās laikā nebijām piedzīvojuši nekad iepriekš!

Tāpēc atgriešanos Daugavpilī gaidām ar lielu nepacietību,” pauž “Prāta Vētras” ģenerālmenedžere Aija Auškāpa. “Prāta Vētras” koncerttūres “Gads bez kalendāra” skatuves uzbūvei un aizskatuves labiekārtošanai ik nedēļu ceļā dodas aptuveni 20 kravas automašīnas. Paredzēts, ka koncertu Daugavpilī apmeklēs ap 10 000 skatītāju.

Sestdien, 6.augustā ieeja koncerta norises vietā no plkst. 18.00. Visos “Gads bez kalendārā” tūres koncertos kā īpašais viesis plkst. 20.00 uzstājas Jānis Šipkēvics ar savu soloprojektu “SHIPSEA”. Savukārt, “Prāta Vētra” koncerta programmā iekļāvusi gan klausītāju jau iemīļotas grupas melodijas, gan arī jaunā albuma “Gads bez kalendāra” dziesmas.

“Prāta Vētras” komanda aicina koncerta apmeklētājus iepazīties ar svarīgu informāciju Daugavpils koncerta apmeklētājiem, kas pieejama grupas mājaslapā www.pratavetra.lv. Biļetes uz koncertu Daugavpilī un citās pilsētās vēl pieejamas biļešu tirdzniecības vietnē eKase.lv, TC Spice informācijas centrā un pilsētu kasēs Daugavpilī un Ventspilī. Biļešu cena no EUR 25 līdz 50. Bērniem līdz 7 gadu vecumam ieeja bez maksas. Mājaslapā www.ekase.lv pieejami arī īpaši fanu reisi uz Daugavpili no dažādām Latvijas pilsētām.

Koncerttūri piedāvā apdrošināšanas sabiedrība “Balcia Insurance SE”, atbalsta TC Spice, “Neste Latvija”, Samsung Galaxy S22 Ultra, ziņu portāls Delfi.lv, TV3 Group, “Dienas Mediji”, žurnāls “OK!”, Radio TEV un inbox.lv, kā arī Jelgavas, Valmieras, Daugavpils un Ventspils pilsētu pašvaldības. Tehnoloģiskie sadarbības partneri Samsung un LMT. Oficiālais transporta nodrošinātājs DSV un “City Bee”.

Leave a Comment