Policija stāsta kāda izskatījās nozieguma vieta Rīgā, kur nogalināts bērniņš: ”Šis atradās līdzās mazuļa nedzīvajam ķermenim”

Vienā no daudzstāvu mājām Ziepniekkalnā, sestdienas pievakarē kādā dzīvoklī, likumsargi uzlaužot durvis atrada noslepkavotu bērnu. Viņa tēvs, kurš pašlaik tiek turēts aizdomās par savas atvases aukstasinīgu slepkavību, tobrīd savainots atradās līdzās mazuļa līķim.

“Trīs dūrieni mazulim sirdī. Es sapratu, ka viņš nebija piedzēries, kad nogalināja bērnu. Mēs visi sākumā domājām, varbūt viņam bija delīrijs, tomēr nē, raksta jauns.lv

Pēc tam, kad viņš visu to ieraudzīja, saprata, ko izdarījis un sāka demolēt istabu. Trokšņoja, es to troksni arī dzirdēju. Es tajā dienā tieši biju mājās,” TV3 raidījumam “Degpunktā” sacīja kaimiņiene. “Viņš ar nazi dūra, ar nazi arī nogalināja.”

Lasi vēl: Latgalē kāda sieviete piedzīvoja drausmīgu teroru no sava vīra: ”Visa gulta bija asinīs, es biju šokā”

“Pats sev seju, kaklu, vēderu, vēnas grieza, bet ne līdz galam. Sevi jau nav tik viegli nogalināt kā otru. Kriminālisti saka, ka puisēns jau bija miris kādas trīs stundas. Tēvs centās arī sevi nogalināt, bet neizdevās. Baisi. Es redzēju, kā viņu ved ārā. Viss bija sabindēts. Pēc tam redzēju, kā ved arī bērnu prom. Briesmīgs stāsts.”

Puisēna māte esot stāvoklī – trešajā mēnesī – lasi tālāk

COMMENTS

Leave a Comment