Pirms pāris dienām 21 gada vecumā aizsaulē devies ļoti talantīgs sportists; zināms iemesls

Pirms pāris dienām 21 gada vecumā aizsaulē devies ļoti talantīgs sportists. Zināms aiziešanas iemesls. Jaunietis aizsaulē devies ģimenes ielokā 14.augustā. 

Var uzskatīt, ka cilvēka dvēsele pēc nāves turpina pastāvēt citā formā. Neatkarīgi no mūsu personīgajiem uzskatiem, katram no mums ir jāiemācās novērtēt dzīves vērtību. Atcerieties arī dzīvot, koncentrējoties uz mūsu pašreizējo laiku.

 

21 gadu vecais Radions Amirovs nomira 2023. gada 14. augustā no smadzeņu vēža Minhenē, Vācijā.

Miris Toronto Maple Leafs uzbrucējs Rodions Amirovs, kluba 2020. gada pirmās kārtas izvēle, pirmdien apstiprināja viņa aģents Dens Milšteins. Viņam bija 21 gads.

Milšteins vietnē X, kas agrāk bija pazīstams kā Twitter, publicēja, ka Amirovs nomira pēc tam, kad viņam tika diagnosticēts smadzeņu audzējs.

“Kopš brīža, kad viņš saņēma ziņas, viņš atteicās runāt negatīvi, apņēmības pilns izbaudīt katru dienu, izturoties pret to ar tādu pašu pozitīvu attieksmi, kādu viņš izrādīja savas hokejista karjeras laikā,” teikts Milšteina paziņojumā. “Mēs vienmēr atcerēsimies viņa drosmi, viņa vēlmi, gribu, smaidu un visas lieliskās lietas par viņu.”

Leave a Comment