Pilnmēness laikā 27. novembrī Zodiaka 3 zīmju pārstāvjiem atvērsies jauna laimīga dzīves nodaļa

Vēzis

Tuvojoties Pilnmēnesim, iespējams, sajutīsiet, ka situācija strauji mainās un jūs nevarat to noturēt vai aptvert. Būs sajūta, ka zeme izslīd no jūsu kājām. Šī sajūta var izraisīt trauksmi un satraukumu.

Jums nepatīk būt atkarīgam no savas nedrošības. Tāpēc tu vienmēr tiecies pēc konkrētības, un šis Pilnmēness, šķiet, šo konkrētību tev atņems.

Tas jūs neapmierinās un novedīs pie tā, ka dzīvē pieņemsiet nepareizus lēmumus. Tomēr jūs pārvarēsiet šīs kļūdas.

Saskaņā ar astroloģiju šajā laikā tu vari arī sajust, ka sākas uzplaukuma periods attiecībās vai situācijās, kurās jau sen bija nepieciešami uzlabojumi.

Pateicoties tam, tu sapratīsi, kā atrast pareizo veidu, kā mainīt situāciju, vai kā efektīvi komunicēt ar citiem, lai mainītu notikumu gaitu uz labo pusi. Tas jums palīdzēs arī citās dzīves jomās.Jūsu jaunā uztvere var ietekmēt arī jūsu attiecības ar draugiem, jo jūs pārstāsiet projicēt savas raizes uz citiem un uzņemsieties atbildību par savām problēmām.

Dažreiz jums ir nepieciešams sev atgādināt, ka ir pienācis laiks atkāpties un veltīt laiku sev, lai piedzīvotu vēlamās pārmaiņas. Tāpēc laiku pa laikam dodiet sev atelpu.

Gaidāmā pilnmēness ietekme uz tevi īpaši iedarbosies. Mēness, visticamāk, pastiprinās tavas vēlmes un iekustinās tavu iekšējo attieksmi. Tā rezultātā tu vari sākt mainīt savus ieradumus vai ieviest jaunu rutīnu.

Protams, šis jums nebūs viegls laiks, taču pūles būs tā vērtas. Tev vajadzētu izmantot šo posmu kā iespēju veikt pašpārlūkošanu. Tagad tev vajadzētu domāt par to, kā kļūt par labāku cilvēku un attīstīt sevī jaunas īpašības.

 

Mežāzis

Pilnmēness jūsu attiecības būs uzmanības centrā un izvirzīs tās uz pjedestāla. Šķiet, ka šajā laikā starp tevi un partneri izveidosies īpaša saikne. Mēness cikls liks jums pieņemt lēmumus par to, kuras no jūsu attiecībām ir efektīvas un kuras ne.

Tu meklē atbalstošus draugus, un šāda atbalsta trūkums var radīt problēmas un konfliktus. Tu arī tiecies pēc draudzības, kas ietver intelektuālu iesaistīšanos un ļauj apmainīties ar idejām.

Iespējams, ka tieši šobrīd jūs meklējat šādu draudzību. Lai gan tas izklausās biedējoši, tam ir pozitīvi aspekti.

Šis ir laiks, kas tavā dzīvē var ienest būtiskas pārmaiņas, vai nu pārtraucot vecas attiecības, vai draudzības un veidojot jaunus sakarus. Galu galā šī pieredze palīdzēs tev justies piezemētākam un vairāk saistītam ar apkārtējo pasauli.

Lasi vēl: Kāpēc cilvēki baidās iet uz kapsētu ziemā? Tam ir ļoti nopietns iemesls, kuru daudzi neņem vērā

Uzdrošinieties to darīt. Jūs to nenožēlosiet. Iespējams, jūs arī alkstat pēc citu cilvēku atzinības. Problēma ir tā, ka jūs vienmēr slēpjaties. Kā cilvēki var jūs ieraudzīt, ja jūs sevi neparādāt? Pilnmēness atbalstīs jūs, lai parādītu sevi tādu, kāds esat.

Tas liks apkārtējiem tevi beidzot pamanīt un sākt izteikt komplimentus. Tas uzlabos tavu pašapziņu un mudinās tevi sasniegt jaunus mērķus.

Leave a Comment